Η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια είναι η «βασίλισσα» της τηλεόρασης και καθημερινά μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή της, «Ελένη»!

Όπως είναι φυσικό και λογικό όλοι οι celebrities από κάπου ξεκινούν! Έτσι και η αγαπημένη παρουσιάστρια! Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα και κάποιες στιγμές από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους ή ακόμα και πριν καν ξεκινήσει αυτή, τα οποία δεν γνωρίζει κανείς! Διαβάστε παρακάτω…
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρόσωπα τα οποία ξεχωρίζει ο ίδιος από τον ουρανό των τηλεοπτικών αστέρων! Συγκεκριμένα, όταν αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι το οποίο σίγουρα δεν το γνωρίζαμε!

«Η Μενεγάκη ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσει τόσο ψηλά! Γιατί το λέω αυτό; Γιατί πριν από 10 χρόνια, ήμουν πρόεδρος σε μία κριτική επιτροπή καλλιστείων στο Λιτόχωρο και δίπλα μου καθόταν η τότε άσημη Ελένη! Κάποια στιγμή ήρθαν να τις πάρουν δηλώσεις κι εκείνη γύρισε και με ρώτησε «Πείτε μου κύριε Ψωμιάδη τι να πω» και δίπλα ήταν και η μάνα της…», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nIhBOvuuzPQ[/embed]

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου ξεσπά εναντίον του Σάκη Τανιμανίδη: «Είναι ρατσιστικό αυτό που κάνει και…»

Πόσο γλυκό! Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία και η δημόσια εκδήλωση αγάπης στον αδερφό της που «έλιωσε» το Instagram

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα και μας το δείχνει!