Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Καθετί που κάνει είναι πάντα πολύ καλά μελετημένο και οι αποφάσεις που παίρνει είναι μετά από σκέψη. Έτσι συνέβη και με την επιλογή των τριών ονομάτων των κοριτσιών της, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Τι κοινό έχουν όμως τα ονόματα Λάουρα και Βαλέρια, των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών της, με το όνομα Μαρίνα, όπως ονόμασε την μικρή της κόρη, που βαπτίστηκε σε μοναστήρι στο νησί της Άνδρου κάτω από άκρα μυστικότητα; Διαβάστε παρακάτω…
Η Ελένη ήθελε και τα 3 ονόματα να είναι εύηχα και να έχουν μέσα τα γράμματα ‘ρ’ και ‘α’, να μην έχουν υποκοριστικά και να έχουν λίγες συλλαβές.

Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει όταν διάλεγε όνομα για τη Βαλέρια αλλά και για τη Λάουρα. Με την ίδια λογική επέλεξε και το όνομα Μαρίνα για την κόρη που απέκτησαν με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Βέβαια το όνομα υπήρχε ήδη στην οικογένεια (έτσι λένε την ξαδέρφη του Μάκη Παντζόπουλου) αλλά δεν λέγεται έτσι κάποια από τις γιαγιάδες της νεοφώτιστής -κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση γιατί κανένα από τα παιδιά της δεν πήρε το όνομά του από κάποιο παππού.

Λένε επίσης πως κρίνοντας από το πότε γεννήθηκε η μικρή Μαρίνα (29 Μαρτίου 2015), η ημέρα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας (17 Ιουλίου 2014) μπορεί να είναι η ημέρα που η παρουσιάστρια έμαθε πως περιμένει μωρό. Διαβάστε παρακάτω...Λένε επίσης πως κρίνοντας από το πότε γεννήθηκε η μικρή Μαρίνα (29 Μαρτίου 2015), η ημέρα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας (17 Ιουλίου 2014) μπορεί να είναι η ημέρα που η παρουσιάστρια έμαθε πως περιμένει μωρό. Η Ελένη έμαθε τότε μια πολύ συγκινητική ιστορία για τη γιαγιά του Μάκη που την έλεγαν Μαρίνα και είχε μια πολύ δυνατή αγάπη με τον παππού του Μάκη. Όταν εκείνος πέθανε στα βαθιά γεράματα η γιαγιά Μαρίνα τον ακολούθησε μετά από 7 μέρες μόνο, από τη στεναχώρια της.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστος ηθοποιός μεγάλωσε ως μάρτυρας του Ιεχωβά και προσπαθεί να ξεφύγει! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι…

Η Ελένη Ψυχούλη μας ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της! Δείτε την άκρως εντυπωσιακή vintage διακόσμηση του…(Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη! Βίντεο ντοκουμέντο που ξεμπροστιάζει Χούτο-Χανταμπάκη και δικαιώνει τον Ντάνο!