Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις», και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιτυχία του Survivor αλλά και στο αν θα μπορούσε να παρουσιάσει το παιχνίδι από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου…Διαβάστε παρακάτω…



Την τεράστια επιτυχία του Survivor πώς την εξηγείς;
Προσωπικά δεν το βλέπω, αλλά επειδή πια το βλέπει πάνω από το 60% των τηλεθεατών μιλάμε για ένα τηλεοπτικό φαινόμενο. Είναι η ίντριγκα που το κάνει τόσο πετυχημένο; Τα παιχνίδια; Η μαγική εικόνα από τον Αγιο Δομίνικο; Ξεφεύγει το μάτι επειδή ο κόσμος έχει τρελαθεί πια με τα προβλήματα του; Δεν ξέρω να σου απαντήσω με ακρίβεια.

Εσύ θα μπορούσες να παρουσιάσεις έναν παιχνίδι τύπου Survivor;
Με τίποτα! Αποκλείεται να έκανα το Survivor. Να είμαι στον Άγιο Δομίνικο παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που θα τρώμε κιόλας, τότε πολύ ευχαρίστως. Ούτως ή άλλως, όμως, τέτοια project είναι καθαρά ανδρική υπόθεση.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Λάουρα Νάργες και Σόφη Πασχάλη στην παραλία με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα όπως στο Survivor!

Θα ξετρελαθείτε! Η Κάτια Ζυγούλη ποζάρει αγκαλιά με τον 11μηνών γιο της, ο οποίος μας χαρίζει το πιο όμορφο χαμόγελό του!

Κραυγή απόγνωσης Ελληνίδας ηθοποιού! Κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια με δάκρυα στα μάτια: «Μου ζητούν πίσω 12.000 ευρώ, μου έκοψαν και τη σύνταξη! Σας παρακαλώ…»