Η Σόφη έπρεπε να έχει γυρίσει στην Ελλάδα τουλάχιστον την περασμένη Παρασκευή. Ουσιαστικά δηλαδή μία μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης. Όπως ακριβώς έγινε με τον Γουίλι, την Ελένη Δάρρα και την Ελισάβετ Δοβλιατίδου!

Πως ξέρουμε τι έγινε και ποια είναι η διαδικασία με τους άλλους παίχτες; Απλό στο youweekly.gr και στο περιοδικό youweekly είχαμε εμείς τις πρώτες αποκλειστικές συνεντεύξεις και τα πρώτα βίντεο. Άρα θα μας επιτρέψουν οι «καρπαζοεισπράκτορες» συνάδελφοι που κάνουν ρεπορτάζ από το κεφάλι τους να ξέρουμε κάτι παραπάνω! Διαβάστε παρακάτω…
Πάμε λοιπόν στο θέμα γιατί η δασκάλα yoga δεν γυρνάει στην Ελλάδα; Ποιος είναι ο λόγος που δεν μπαίνει στο αεροπλάνο; Φοβάται κάτι ή κάνει διακοπές; Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι η Σόφη δεν λέει να γυρίσει γιατί…

…απλά κάνει χρήση τις εβδομάδας προσαρμογής που δίνει η παραγωγή του Survivor σε όλους τους παίχτες. Τι είναι η εβδομάδα προσαρμογής; Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι και οι παίχτες μετά από την τόση ταλαιπωρία χρειάζονται ένα μικρο διάστημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα της αληθινής ζωής κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

[embed]https://www.instagram.com/p/BSC-vm3hpPj/[/embed]

Η Σόφη επέλεξε για λίγες ημέρες να μείνει στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Survivor προκειμένου να ηρεμήσει και να διαχειριστή και όλο αυτό το επικοινωνιακό boom που έχει εισβάλει στη ζωή της!

Σας αποκαλύπτουμε επίσης, πως όπως σας γράψαμε και εχθές, στο Youweekly.gr ,η γυμνάστρια της yoga έχει φόβους ακόμη και για την σωματική της ακεραιότητα μετά από την επίθεση που δέχτηκε στα sosial media! (διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ)

Αυτός είναι επίσης ένας ακόμη λόγος για να θέλει να μείνει λίγο ακόμη στον Άγιο Δομίνικο! Μην ξεχνάτε πως όταν γυρίσει η Σόφη θα πρέπει να επαναλάβει αυτά που είπε στο παιχνίδι για τον Αγγελόπουλο! Είναι σίγουρο ότι αυτό θα πυροδοτήσει νέες επιθέσεις στην Σόφη. Αυτά σκέφτεται η γυμνάστρια κάτω από τον ήλιο στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθεί να βρει την «χρυσή τομή»!

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Για πρώτη φορά: Η Άννα Βαγενά μας ανοίγει το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας! Εντυπωσιακά στιγμιότυπα (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που κρύβουν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο «Διάσημοι» και παραγωγή του παιχνιδιού; Γιατί δεν λένε όλη την αλήθεια για την κλοπή;

Eurovision 2017: Σε ποια θέση κατατάσσουν τα γραφεία στοιχημάτων την Ελλάδα;