Από ήρωας…προδότης! Από καλό παιδί που έφτιαχνε κολιέ στην παραλία…κάθαρμα ολκής! Από παιχταράς…τσογλάνι! Όλα αυτά δικαιολογούνται, για ένα ψάρι, που λένε ότι έφαγε μόνος του και επειδή πήγαινε μπροστά από όλους όταν γυρνούσαν στο νησί τους οι «Διάσημοι»;

Εμείς στο youweekly.gr το θεωρούμε τουλάχιστον γελοίο. Δεν γίνεται ξαφνικά να μισήσεις κάποιον για αυτούς τους λόγους!!! Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Ψάξαμε και μάθαμε. Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι…αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που κρύβουν όλοι τους για τον Ντάνο ή αλλιώς Γιώργο Αγγελόπουλο! Πάμε να πιάσουμε όμως το πράγμα από την αρχή!

Τα μισόλογα συνεχίστηκαν στο Survivor, όπως είδαμε όλοι, για τους λόγους που έχουν οδηγήσει στη στοχοποίηση του μεγάλου φαβορί, με τη Σόφη Πασχάλη να καλεί τους συμπαίκτες της να μη φοβηθούν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν την αλήθεια, ενώ νωρίτερα και ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέφερε ότι του μίλησαν κρυφά για να μην τον προσβάλουν δημόσια.«Όμορφα, δικαιοσύνη γιατί αυτό που ήθελα και τους είχα πει το πρωί Ευρυδίκη μου και Λάουρά μου η διαίσθησή μου λέει ότι το ψέμα και η αδικία νικά. Έτσι είναι η κοινωνία περισσότερο. Νιώθω ότι έχω εισπράξει τεράστια μαθήματα. Νιώθω ότι η ειλικρίνεια την οποία έχω σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν θα την αλλάξω ποτέ. Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα είπα και όλα αυτά που δεν συναίνεσα και το κοινό δεν το βλέπει. Αυτό που είμαι δεν φοράει πολλές φορεσιές γιατί η ειλικρίνεια φοράει μία, το ψέμα φοράει πολλές ανάλογα με την περίσταση και είναι πολύ βολικό και είναι και πάρα πολύ αρεστό.

Εύχομαι οι συμπαίκτες μου μέχρι το τέλος του Survivor να έχουν φανερώσει την αλήθεια και να μη φοβούνται να μιλήσουν. Να τα φανερώσουν όλα όπως πρέπει και όχι ότι δεν πρέπει να μιλήσω, δεν κάνει να μιλήσει, δεν είναι η ώρα να μιλήσω και αυτές οι απαντήσεις. Θεωρώ ότι αν τα πράγματα τα πούνε όπως πρέπει όλα θα πάνε και όπως πρέπει. Αυτά ήταν τα λόγια μου που μπορούν να πούνε.

Δεν νιώθω ότι δεν πήρα μαθήματα. Πήρα πολλά μαθήματα, πέρασα υπέροχα εδώ αλλά είναι η στιγμή μου. Τους αγαπώ αυτούς που αγαπώ. Έκανα δύο φίλες εγκάρδιες. Έχω και κάποιους ανθρώπους που πάλι θα είναι φίλοι μου. Δεν θα άλλαζα καμία στιγμή και καμία ανειλικρίνεια να τη γύρναγα πίσω για να γυρίσω κι εγώ στο ψέμα. Εκτιμώ βαθιά ότι η αλήθεια είναι σκληρή αλλά την προτιμώ. Τους εύχομαι να τα βρουν. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω σήμερα ήταν να τους ενώσω. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος και εμείς είμαστε μια μικρογραφία του.

Η αλήθεια θέλει πολύ χρόνο για να φανερωθεί ενώ το ψέμα είναι εδώ δίπλα μας και είναι πάντα αρεστό γιατί βολεύει», σημείωσε η Σόφη Πασχάλη αφήνοντας πολλές αιχμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.Τι είναι λοιπόν αυτό που κρύβουν για τον Ντάνο. Η αλήθεια είναι, όπως σας αποκαλύπτει σήμερα το youweekly.gr, από διαρροές μέσα από το Survivor ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πιάστηκε να κλέβει.

Ναι όπως το διαβάζετε…Οι «Διάσημοι» λένε ότι έκλεψε όχι μόνο τροφή αλλά και ένα χρήσιμο αντικείμενο της ομάδας!!!

Εμείς βέβαια αναρωτιόμαστε πως να κλέψει τροφή όταν για να την μαγειρέψει χρειάζεται φωτιά!!! Οι «Διάσημοι» υποστηρίζουν ότι βρήκε μια τροφή που μοιάζει αρκετά με τα δικά μας μύδια. Έκλεψε λοιπόν ένα κομμάτι από τα δίχτυα που έχουν για ψάρεμα και έβαλε εκεί μέσα τα «μύδια Ανατολής» τα οποία άφησε μέσα στην θάλασσα σε σημείο που γνώριζε μόνο αυτός.Αλήθεια ή ψέματα είναι τελικά κλέφτης ο Ντάνος ή οι «Διάσημοι» προσπαθούν να τον διαβάλουν με κάθε τρόπο; Ένα είναι σίγουρο…

Η έλλειψη τροφής για αρκετές ημέρες, αλλά και τα έντονα αγωνίσματα έχουν εξαντλήσει τους «Διάσημους», οι οποίοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα συμβίωσης στην παραλία τους.

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα τους; Πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τι συζητήσεις θα γίνουν για να καταφέρουν να φέρουν και πάλι την ενότητα στην ομάδα τους; Ποιοι θα αντιδράσουν και ποιες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια; Θα δούμε σήμερα..

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Eurovision 2017: Σε ποια θέση κατατάσσουν τα γραφεία στοιχημάτων την Ελλάδα;

Το ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη για το κράξιμο που τρώει για τα νούμερα τηλεθέασης του Star Academy: «Αυτό είναι ανθρωποφαγία, κοιτάει πως ο ένας θα βγάλει το μάτι του άλλου…» (Βίντεο)

Πιο ερωτευμένη από ποτέ: Η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα από τον Άγιο Δομίνικο!