Η Demy θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision που θα γίνει στο Κίεβο της Ουκρανίας με το τραγούδι «This Is Love», σε στίχους της αδελφής της Demy, Romy Παπαδέα και του John Ballard.

Παρατηρώντας τα στοιχήματα εδώ και αρκετό καιρό, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως μέχρι στιγμής, το απόλυτο φαβορί για την νίκη είναι η Ιταλία με τον Francesco Gabbani, νικητή του φεστιβάλ Sanremo 2017 καθώς το«Occidentali’sKarma» έχει καταφέρει εδώ και αρκετό καιρό να βρίσκεται στην κορυφή. Διαβάστε παρακάτω…
Ό,τι αφορά την δική μας συμμετοχή, η Demy βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 10η θέση, ωστόσο όλοι τονίζουν πως μετά το τέλος των πρώτων προβών, τα αποτελέσματα θα ανατραπούν. Όλοι ποντάρουν πολλά στην σκηνική παρουσία που ετοιμάζει ο Φωκάς Ευαγγελινός και θεωρούν πως το έξυπνο στήσιμο που ετοιμάζει για το τραγούδι «This Is Love», θα εκτοξεύσει την Demy τόσο στα στοιχήματα, όσο και την βραδιά του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Το ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη για το κράξιμο που τρώει για τα νούμερα τηλεθέασης του Star Academy: «Αυτό είναι ανθρωποφαγία, κοιτάει πως ο ένας θα βγάλει το μάτι του άλλου…» (Βίντεο)

Πιο ερωτευμένη από ποτέ: Η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα από τον Άγιο Δομίνικο!

Δήλωση – βόμβα!: Ο Γουίλι «καρφώνει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δε τον θέλω για νικητή γιατί…»