Στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Όθωνας Μεταξάς ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι είχε δεχτεί επίθεση από μία ομάδα δέκα ατόμων με σκοπό να του πάρουν το κινητό και τα λεφτά που είχε επάνω του.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι υπήρξαν περίοδοι εκεί γύρω στο 2010-2011 -που έμενε ακόμα στου Ψυρρή- που ήταν λίγο επικίνδυνα. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Μου έχει τύχει, μου έχουν επιτεθεί να μου πάρουν το κινητό. Ήταν μια ομάδα, καμιά δεκαριά, με πιάσανε οι τρεις, ο ένας από πίσω, ο άλλος έβαλε τα χέρια του στις τσέπες μου και ο άλλος προσπαθούσε να μου πάρει το κινητό. Δεν μου πήραν το κινητό, αλλά μου πήραν τα λεφτά από την τσέπη».

Τελικά η υπόθεση είχε αίσιο τέλος αφού ο ηθοποιός κατάφερε να τους ξεφύγει με αποτέλεσμα να τον κυνηγούν μέχρι την Πειραιώς. Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στο tv-24.gr, ο Όθωνας Μεταξάς δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ληστείας, καθώς κι άλλες φορές έχουν διαρρήξει το σπίτι του παίρνοντας αντικείμενα αξίας, όχι μόνο χρηματικής αλλά και συναισθηματικής.

Όταν όμως "έφυγε" από τη ζωή η μητέρα του, εκείνος μετακόμισε στο σπίτι που έμενε, στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Σάλος με το αγγλικό Survivor! Όταν οι παίκτες έμαθαν ότι τα επεισόδια δεν προβάλλονταν στην τηλεόραση…

Το γιόρτασε με την ψυχή της! Οι πρώτες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό bachelorette της Δούκισσας Νομικού λίγους μήνες πριν το γάμο…

Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα