Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου ξεσπά: «Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν. Δεν έπρεπε να της επιτεθούν έτσι»

sdf-4
LIFESTYLE 25.03.2017 13:00
Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί σχετικά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου που λαμβάνει μέρος στο "Survivor" του ΣΚΑΙ. Ο αδελφός της, όμως, Στάθης Παπαδόπουλος μιλώντας στην ένθετη εφημερίδα "Secret" αποκαλύπτει ότι διαφωνούσε από την αρχή να λάβει μέρος, καθώς του θυμίζει το "Big Brother" και δεν του αρέσει ούτε το κουτσομπολιό που γίνεται ούτε όσα γράφονται για εκείνη.

Σχετικά με τους συμπαίκτες της που της καταλογίζουν ακατάπαυστη γκρίνια και τη δήλωση του Πάνου Κοκκινάκη ότι δεν γίνεται να πονάει συνέχεια και να δίνει το 100%, ο αδελφός της υποστηρίζει: «Ήταν βλακεία όλο αυτό, ήταν ειρωνικό. Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν. Δεν έπρεπε να της επιτεθούν έτσι. Ο άντρας ας τα βάλει με άντρα. Είναι πονηρό όλο αυτό» και συνεχίζει: «Όταν είσαι όλο μυς και δεν έχεις καθόλου λίπος, είναι λογικό να πονάς. Η Ειρήνη είναι αληθινή. Δηλαδή τι; Λέει ότι πονάει για να τη λυπηθεί ο κόσμος; Αυτό είναι ηλιθιότητα για όποιον το πιστεύει. Η Ειρήνη δεν έχει να κρύψει κάτι».

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Αποκάλυψη – βόμβα από τον Γουίλι: «Δεν μας έδιναν ούτε φρούτα, ούτε χυμούς πριν τα αγωνίσματα! Μας έδιναν μόνο…» (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Η πρώτη συνέντευξη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και η αντίδραση της στον πόλεμο που δέχεται: «Αυτοί που τα λένε να έρθουν εδώ να…»

Ψυχολογικά ράκος η Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top