Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Αποκάλυψη – βόμβα από τον Γουίλι: «Δεν μας έδιναν ούτε φρούτα, ούτε χυμούς πριν τα αγωνίσματα! Μας έδιναν μόνο…» (Βίντεο)

o-gouili-pou-efuge-apto-survivor-proeblepse-ton-nikiti.w_l
LIFESTYLE 25.03.2017 12:48
Σιγά, σιγά βγαίνουν όλα στη φόρα!

Στην αρχή γνωρίζαμε πως οι παίκτες νηστικοί κοιμόντουσαν, νηστικοί ξυπνούσαν αν δεν είχαν κερδίσει κάποιο έπαθλο κι αν δεν είχαν το ρύζι που τους έδινε η παραγωγή, μέχρι την στιγμή που η διευθύντρια του Σκαι βγήκε και δήλωσε πως πριν από τους αγώνες δίνουν στους παίκτες φρούτα και χυμούς για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να μην λιποθυμήσουν! Τώρα, όμως, εμείς εδώ στο Youweekly.gr θα σας κάνουμε μια ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη.. Διαβάστε παρακάτω…
Ο Γουίλι, από την ομάδα των Μαχητών, που αποχώρησε νωρίς από το Survivor (δεν πρόλαβε να μπει ο καημένος και βγήκε) στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα», διέψευσε τα λεγόμενα της διευθύντριας του Σκάι αποκαλύπτοντας πως η παραγωγή πριν τα αγωνίσματα δεν τους δίνει τίποτα περισσότερο από μια μπανάνα στον καθένα.

Μάλιστα, ανέφερε πως όλοι οι παίκτες κρατούσαν μια μικρή ποσότητα από την μπανάνα τους την οποία έδιναν στον Κωνσταντίνο Βασάλο που την είχε περισσότερο ανάγκη καθώς είχε λιποθυμήσει πολλές φορές από την αφαγία.

«Μας δίνουν μια μπανάνα πριν το αγώνισμα για να μην πέσουμε κάτω, ν ανέβει η γλυκόζη και το ζάχαρο. Οι μπανάνες ήταν πάρα πολύ μικρές αλλά αφήναμε πάντα ένα κομματάκι όλοι μας για να το δώσουμε στον Κωνσταντίνο που το είχε μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς»

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0l7dXDoEl_4[/embed]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top