Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι ο παίκτης που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον Survivor, είναι εκείνος που έχει κάνει όλο τον κόσμο να φανατιστεί και να τον υποστηρίζει στο παιχνίδι επιβίωσης! Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι συμπαίκτες του από την ομάδα των «Διασήμων», τον έχουν στοχοποιήσει, βγάζοντας κακία προς το πρόσωπο του… Μόλις χθες μάθαμε τον λόγο που έχει ξεσπάσει αυτός ο χαμός εναντίον του, χαρακτηρίζοντας τον «διπρόσωπο» και «κακό»…Και ο λόγος; Ένα ψάρι(!)… που έφαγε μόνος του! (Δείτε εδώ)

Το Youweekly.gr, που πάντα σε όλες τις εξελίξεις, φροντίζει και κάνει ρεπορτάζ, επικοινώνησε με την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, για να μας μεταφέρει τα δικά της συναισθήματα για τον «πόλεμο» που δέχεται το παιδί της… Η κ.Ράνια, ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, δεν δίστασε σαν μάνα, να πει την γνώμη της και να εκφράσει την στεναχώρια της για τους άδικους χαρακτηρισμούς και την άδικη συμπεριφορά που έχουν απέναντι του… Διαβάστε παρακάτω…

«Ο Γιώργος είναι ένα δυνατό παιδί! Τώρα βλέπω ότι του κάνουν ένα ψυχολογικό πόλεμο! Όμως είναι σκληρό καρύδι! Δεν το βάζει κάτω…«, ήταν η πρώτη της κουβέντα στο Youweekly.gr και συνέχισε…»Περίμενα τόσο καιρό να μάθω για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό! Και τελικά ήταν για ένα ψάρι! Και από ότι κατάλαβα ο Γιώργος δεν το έφαγε μόνος του! Ήταν και άλλος μαζί του! Ότι κάνει το κάνει για όλους…Πάντα αυτό έκανε, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για όλους! Τώρα εκείνοι, γιατί προσπαθούν να τον κάνουν στην άκρη, μόνο εκείνοι ξέρουν καλύτερα! Κάποιο λόγο θα έχουν βέβαια και προσπαθούν να του σπάσουν τα νεύρα! Κάποιος λόγος θα υπάρχει, τον οποίο δεν ξέρουμε! Γιατί αυτά που λένε δεν στέκουν! Τις πρώτες εβδομάδες πως γίνεται για όλους να ήταν καλός; Ο Γιώργος δεν είναι έτσι όπως τον περιγράφουν! Εδώ είχε φτιάξει πιτούλες για την ομάδα του και επειδή δεν είχαν βγει καλές, δεν τις έφαγε, για να φάνε οι υπόλοιποι! Βέβαια είναι παιχνίδι, έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του, αλλά αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος που του κάνουν… είναι ντροπή!»

Θα αντέξει όμως τον πόλεμο αυτό; «Εγώ πιστεύω ότι θα αντέξει! Γιατί έχει πείσμα! Και όταν έχει δίκιο και τον κατηγορούν άδικα αντιδράει! Θα αντέξει! Είναι μαθημένος στα δύσκολα…Έχασε τον μπαμπά του πριν κάποια χρόνια…«, και πως το αντιμετώπισε ο ίδιος αυτό τον χαμό, ρώτησε η δημοσιογράφος του Youweekly.gr…»Κατάλαβε ότι δεν γίνεται διαφορετικά! Έπρεπε να συνεχίσει! Είχαμε και τον γιο μου, τον πιο μικρό, έπρεπε να σταθεί δίπλα του, σαν πατέρας πλέον, έκανε τα πάντα για την οικογένεια! Προσπαθούσε και προσπαθεί, κάνει τα αδύνατα δυνατά, για του άλλους, πόσο μάλλον για την οικογένεια του! Θέλει πάντα το καλύτερο για όλους και αυτό που γίνεται εκεί, είναι άδικο για τον Γιώργο…Όσο για εμένα, σε αυτές τις δυσκολίες, είχα πάντα στήριγμα τα παιδιά μου! Πάντα με στήριζαν τα παιδιά μου και πάντα είμαστε ενωμένοι! Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα στην οικογένεια μας…»



Από τότε που έφυγε για Άγιο Δομίνικο, έχει μιλήσει ποτέ μαζί του; «Καθόλου! Από τότε που έφυγε καθόλου! Και περίμενα να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας, γιατί το έχει ανάγκη! Στο μήνυμα αυτό, έγραψα και εγώ και ο αδερφός του! Αλλά δυστυχώς ήταν άτυχος και στεναχωρήθηκε πολύ γιατί πήρε το βάρος της ομάδας στην πλάτη του και αυτό τον στεναχώρησε ακόμη πιο πολύ γιατί όλοι ήθελαν να μιλήσουν με τις οικογένειες τους!»

Αν μπορούσε όμως να του πει κάτι, να του στείλει ένα μήνυμα… Ποιο θα ήταν αυτό; «Να προσέχει! Να προσέχει τους στόχους του! Γιατί βιάζεται ο Γιώργος να τελειώσει! Να μην το βάλει κάτω… Να συνεχίσει δυναμικά και όπου πάει…Φτάνει να είναι καλά!«, εξομολογήθηκε η κ.Ράνια στο Youweekly.gr…



Χθες συμπαίκτρια του τον χαρακτήρισε ως «κακό άνθρωπο», τι απαντάει η μητέρα του γι’αυτό; «Αυτό δεν στέκει με τίποτα! Ο Γιώργος είναι τόσο πονόψυχος, ευαίσθητος! Όποιον βλέπει ο Γιώργος να πονάει ή να έχει πρόβλημα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον βοηθήσει! Εδώ η Σκιάθος, είναι 7.000 κόσμος, όλοι λένε τα καλύτερα λόγια! Όλα αυτά είναι χαζές δικαιολογίες. Μακάρι όλοι οι «κακοί» και όλα τα παιδιά να ήταν σαν τον Γιώργο…Ο ανδρισμός, η αυθεντικότητα του; Μακάρι να ήταν όλοι οι γονείς τόσο χαρούμενοι σαν εμένα, που τον έχω παιδί..Ας έρθουν να ρωτήσουν εδώ για τον Γιώργο και αν βρεθεί ένας να πει κάτι γι’αυτό, να με φτύσουν!» και συνεχίζει…» Εμένα μία σκέψη μου περνάει από το μυαλό, όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλους! Ότι μάλλον έχουν μάθει ότι είναι φαβορί και προσπαθούν να του σπάσουν τα νεύρα για να φύγει! Εμένα το μυαλό μου εκεί πάει. Δεν γίνεται στην αρχή που ήταν όλοι μια ομάδα έκανε τα πάντα, το ψάρεμα, τα αστεία του, τα κολιέ του, ήταν ένας άλλος Γιώργος… Τώρα που έχει ψυχολογικό πόλεμο τι θέλουν να κάνει; Όταν όλοι είναι εναντίον του; Τον έχουν στην άκρη… »

Εκείνη ωστόσο πως νιώθει που το βλέπει και δεν είναι κοντά του σε αυτό; «Εσείς τι λέτε; Δεν πληγώνομαι; Δεν στεναχωριέμαι; Λογικό δεν είναι; Και στεναχωριέμαι που τον βλέπω έτσι στεναχωρημένο! Αν εκείνος στεναχωριέται μία φορά… εγώ στεναχωριέμαι 10! Το σκέφτομαι και με πιάνει το παράπονο! Δεν μπορώ να βλέπω το παιδί μου σε τέτοια κατάσταση! Οποιαδήποτε μάνα και να ήταν στην θέση μου, και έβλεπε το παιδί της έτσι… θα ένιωθε το ίδιο με εμένα…Ο Γιώργος δουλεύει από τα 15 του! Είναι ήρωας… Και σχολείο και τα πάντα! Έκανε από μικρός τα πάντα για την οικογένεια του!» και έκλεισε λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που είναι κοντά στο παιδί μου και τον υποστηρίζει! Τους ευχαριστώ!» – Δείτε όσα αποκάλυψε στο Youweekly.gr στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=P3gtznolUGU[/embed]

*** ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUWEEKLY.GR

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Ψυχολογικά ράκος η Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη

Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γιώργο Λιάγκα! Παραλίγο να καεί ζωντανός μέσα στο νέο αμάξι του!