Με τα ακροβατικά και τις πόζες της στο Survivor την ώρα που έκανε γυμναστική αναστάτωνε το τηλεοπτικό αλλά και διαδικτυακό κοινό που την παρακολουθούσε φανατικά.

Ο λόγος φυσικά για τη γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σοουμπίζ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Πάμε όμως τώρα να μάθουμε κάποια πράγματα για την Σόφη που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Η Σόφη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτη της Γερμανικής Ακαδημίας. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και μιλάει άπταιστα γαλλικά και ιταλικά. Πρώτη φορά εμφανίστηκε το 1999 στο New Channel ως παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής “Ό,τι Παίζει” ενώ αργότερα συνέχισε στο “Tempo”.

Στα 20 της ένα ατύχημα με σκάφος, στο οποίο έσπασε έναν σπόνδυλο στη μέση, έκανε τους γιατρούς να της πουν ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει γυμναστική. Τον πρώτο μάλιστα καιρό δεν μπορούσε να περπατήσει. Σταμάτησε τα πάντα και προσπάθησε να σκεφτεί τι θα έκανε στη ζωή της. Η συνάντηση εκείνον τον καιρό με μια κοπέλα της άλλαξε τη ζωή καθώς της πρότεινε να ασχοληθεί με τη γιόγκα. Αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι στην Αμερική να μάθει τα μυστικά της. Έτσι έμαθε ότι το πρόβλημα στη μέση της μπορεί να διορθωθεί. Μετά από πολύ καιρό μελέτη κα προσπάθεια η Σόφη βελτίωσε κατά πολύ τη φυσική της κατάσταση και αποφάσισε να διδάξει τα μυστικά και τις θαυματουργές ιδιότητες της γιόγκα. Άλλωστε η ίδια λέει ότι η γιόγκα της άλλαξε τη ζωή, σωματικά και ψυχικά.

Η όμορφη γυμνάστρια ζει σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βούλα. Τι αγαπάει περισσότερο στη ζωή της; Τα αγαπημένα της πρόσωπα, το λευκό σκυλάκι της Λούσι, την aerial γιόγκα, το υπέροχο αυτό σπίτι της, το οποίο διέπουν οι κανόνες του Feng Shui, και το ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες επιδίδεται σε ακροβατικά της γιόγκα.



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor κάνει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο! Η φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη που έριξε το Διαδίκτυο…

Survivor: Επικό τρολάρισμα γνωστού τραγουδιστή στον Λάμπρο Χούτο! Δείτε τι έγραψε και θα λιώσετε…

Το βίντεο που σίγουρα θέλει να εξαφανίσει ο Στέλιος Χανταμπάκης: Όταν πόζαρε ολόγυμνος μπροστά σε μαθητές