Φωτιά είχε πάρει το διαδίκτυο από την είδηση ότι…»Στο survivor έγκυος παίκτρια από την ομάδα των «Διάσημων» θα εγκαταλείψει το παιχνίδι».

Εμείς στο youweekly.gr, ως οφείλαμε πριν γράψουμε την είδηση, επικοινωνήσαμε με το γραφείο της κυρίας Δώρας Γιαννακάκη για να έχουμε την επίσημη απάντηση του καναλιού. Είναι «μαϊμού»το δημοσίευμα η αληθινό; Η χθεσινή απάντηση του Σκαι (Δείτε εδώ) δεν μας διαφώτισε θα λέγαμε πως μας μπέρδεψε και λίγο! Διαβάστε παρακάτω…
Σήμερα όμως τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους με το youweekly.gr να κάνει ρεπορτάζ και να σας ενημερώνει για τα πάντα. Πρώτα από όλα ξεκινάμε με το παρασκήνιο,που μας μετέφεραν πηγές του καναλιού και του survivor πως και από που βγήκε η είδηση περί εγκυμοσύνης; Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστ….
…Του Μουρούτσου που απαντούσε στο fb γιατί δεν αδυνατίζει η Λάουρα, ο πρωταθλητής και σύντροφος της Λάουρα Νάργες γράφοντας ότι….«Μπορεί να υπάρχει και άλλος λόγος που δεν αδυνατίζει» Αυτό ήταν….Ο Μουρούτσος άφηνε περιθώριο ο καθένας να σκεφτεί ότι θέλει!

Έτσι ξεκίνησε η παραδημοσιογραφία για την Νάργες. Η Τίνα Μεσσαρόπουλου η σύμβουλος έκδοσης του youweekly αλλά και αρχισυντάκτρια του tv24 και του tv-24.gr μίλησε με τους ανθρώπους του Σκάι και πήρε για εμάς την επίσημη απάντηση του Σκάι αλλά και του Survivor!

«Η είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο περί εγκυμοσύνης παίκτριας από την ομάδα των «Διάσημων» δεν είναι αληθινή. Εχθές όταν μας ενημερώσατε από το youweekly.gr ότι υπήρχε αυτό το θέμα η ώρα στον Άγιο Δομίνικο ήταν 6 το πρωί δεν μπορούσαμε να τους ξυπνήσουμε για να τους ρωτήσουμε για το θέμα. Στη συνέχεια όμως της ημέρας επικοινωνήσαμε με όλους και έτσι ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα. Δεν υπάρχει έγκυος παίκτρια στους «Διάσημους»!

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Η πραγματική απάντηση της Σόφη Πασχάλη λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το πραγματικό προφίλ της στο twitter

Έλενα Τσαβαλιά: Τελικά χωρίζει με τον Μάρκο Σεφερλή; Τι απάντησε η ηθοποιός;

Αποκάλυψη – βόμβα: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Γιατί θέλει σαν τρελός τις 100.000 ευρώ;