Στην εκπομπή του Αντ1 «Το πρωινό», μίλησε ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου από την Σκιάθο, Γιάννης Σουλτάνης. Ο θείος «Ντάνος», εκείνος που τον μεγάλωσε μετά τον χαμό του πατέρα του «ξέσπασε» και μίλησε για τον ανιψιό του , ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στα «βέλη» της δασκάλας yoga, αλλά και στην Ευριδίκη Βαλαβάνη.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος που το παρακολουθεί ξέρει τι γίνεται. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας, τι συζητάει η μια κοπέλα με την άλλη και τον βγάλανε στην σέντρα έτσι. Να πω ότι τον φοβούνται και θέλουν να τον βγάλουν για να έχουν πιο αδύναμους παίκτες;», είπε ο θείος του Ντάνου, ενώ απάντησε στο τι συνέβη όταν τον ψήφισε η Ευρυδίκη: «Τέτοιο βρισίδι δεν ξανάγινε. Την Ευρυδίκη την συμπαθούσαν… τώρα δεν την συμπαθεί κανένας».

«Ο Γιώργος πιστεύω αντέχει θα κάνει υπομονή, αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει και αυτός και εμείς σαν οικογένεια να βλέπουμε να τον πιέζουν τόσο πολύ», είπε ενώ αποκάλυψε και άγνωστα στοιχεία για την ζωή του Γιώργου: » Έχασε τον πατέρα του πριν 10 ,12 χρόνια και μέναμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι «.