Καλά… Το «φαινόμενο» Γιώργος Αγγελόπουλος έχει κλείσει σπίτια….

Οι γυναίκες έχουν πάθει έναν φανατισμό, να το πω; Έρωτα, να το πω; Πάντως έχει δώσει ρε παιδί μου, έναν άλλον «αέρα» στο Survivor… Τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερα ο παίκτης από την Σκιάθο, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, μετά από επίθεση που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του, με τους τηλεθεατές να τον υποστηρίζουν φανατικά… Ωστόσο, κορίτσια μου… Αυτό το όμορφο το αγόρι είναι μόνο του ή έχει σχέση;

Επικοινώνησα λοιπόν με τον θείο του Γιώργου Αγγελόπουλου, κ.Ιωάννη, ο οποίος, μου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την ζωή του Ντάνο, πως είναι σαν άνθρωπος, αλλά και το αν τελικά τον περιμένει κάποιο κορίτσι στην Σκιάθο…Εκείνος, πολύ γλυκός και ομιλητικός είπε στο Youweekly.gr: «Ο Γιώργος είναι ήρεμος, έχει το νεύρο όμως μέσα του… Εδώ όλη η Σκιάθος τον αγαπάει πολύ και τον στηρίζει…», μου είπε και συνέχισε… «Όταν ήταν εδώ δούλευε πολύ και στον ελεύθερο χρόνο του, πήγαινε για ψάρεμα ή ασχολούνταν με τον αθλητισμό…»

Καλά όλα αυτά… Όμως ο Ντάνος, όπως τον λέει και η οικογένεια του, έχει προκαλέσει τον απίστευτο θαυμασμό των γυναικών… Ωστόσο, τον περιμένει κάποια κοπέλα στο νησί; Ο κ.Ιωάννης, αρχικά γέλασε στην ερώτηση, λέγοντας πως και ο ίδιος έχει δει πως τον θαυμάζουν οι γυναίκες… Για την κοπέλα όμως; "Ποια κοπέλα; Είχε μία σχέση το καλοκαίρι, τώρα δεν είναι μαζί! Γενικά δεν έχει κάτι επίσημο για να σας πω…"

Οπότε κορίτσια… το αγόρι που βλέπετε είναι ελεύθερο!

Πηγή: dimitra.youweekly.gr

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Για πρώτη φορά! Η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ο χαμός του πατέρα του που δεν ήξερε κανείς και η αντίδραση τους στον πόλεμο που δέχεται!

Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Η Ειρήνη Δάρρα και η αποκάλυψη για τον Αργιανίδη που δεν γνωρίζαμε: «Ο Πάνος κοιμήθηκε εκτός της παράγκας γιατί…»