Είναι από τις παίκτριες που έκανα τον κόσμο να τις θυμάται μέσα από το survivor. Ο λόγος για την Ελένη Δάρρα η οποία λίγο μετά την αποχώρησή της έδωσε μια συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και και μίλησε για όλα. Συγκεκριμένα όμως αναφέρθηκε στο πως βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση αλλά και τι της λέει ο κόσμος στον δρόμο.

Στο δρόμο τώρα σε αναγνωρίζουν; Όχι, είμαι τόσο χάλια στην τηλεόραση που δεν με αναγνωρίζει κανείς. Κυκλοφόρησα σήμερα και άκουσε ο άντρας μου δυο πιτσιρίκια και είπε ο ένας «Ρε, αυτή μοιάζει με την Ελένη του Survivor» και απάντησε ο φίλος του «Ναι, ρε μαλάκα, αλλά αυτή του Survivor είναι άσχημη, τούτη εδώ είναι όμορφη».

Σκληρό. Εσένα πως σου φάνηκε η εικόνα σου; Δεν μου άρεσε. Νομίζω έμοιαζα με γριά και είμαι 32 χρονών.

Γκούγκλαρες καθόλου το όνομα σου; Το είχε κάνει ο άντρας μου και έχω ρίξει πολύ γέλιο. Ένα έχω να πω: Όσοι ασχολούνται με το Survivor έχουν πολύ χιούμορ.

Σε πείραξε κάποιο αρνητικό σχόλιο; Όχι μωρέ, ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Γέλασα ακόμα και με ένα μήνυμα που έλαβα από κάποιον που με ρώτησε αν ήμουν στο Survivor και του απάντησα πως ήμουν για να μου στείλει τελικά «Δεν πειράζει που έφυγες, δεν ήσουν και πολύ καλή».

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Για πρώτη φορά! Η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ο χαμός του πατέρα του που δεν ήξερε κανείς και η αντίδραση τους στον πόλεμο που δέχεται!

Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Η Ειρήνη Δάρρα και η αποκάλυψη για τον Αργιανίδη που δεν γνωρίζαμε: «Ο Πάνος κοιμήθηκε εκτός της παράγκας γιατί…»