Όλοι θυμόμαστε την δήλωση του Γουίλι Καλβουρτζή για τον συμπαίκτη του Πάνο Αργιανίδη: "Είχαν τον Πάνο Αργιανίδη σαν σκυλί έξω από την παράγκα!". Η Ειρήνη Δάρρα από τους "Μαχητές" έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και φυσικά αναφέρθηκε και στο εν λόγο περιστατικό. Όπως αποκάλυψε δεν θυμάται τι ακριβώς είχε γίνει αλλά αυτό συνέβη επειδή το ήθελε ο Πάνος, δεν του το επέβαλε κανείς!

Ισχύει αυτό που είπε ο Γουίλι ότι ο Πάνος κοιμόταν εκτός καλύβας;

Αυτό που ισχύει είναι ότι ο Πάνος κοιμήθηκε ένα και μόνο βράδυ εκτός καλύβας, κατ΄επιλογήν του, πραγματικά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο. Μάλιστα έκανε μεγάλη βλακεία, γιατί εκείνο το βράδυ είχε πολλή υγρασία, τον έκοψε το κρύο και γύρισε μούσκεμα πίσω. Δεν τον παραγκωνίζαμε, απλώς επέλεξε να περνάει το βράδυ μόνος του εκτός ομάδας, με ό,τι συνέπεια αυτό σήμαινε. Θα μπορούσε να τον είχε τσίμπησε κάποιος σκορπιός. Ήταν επικίνδυνο αυτό που έκανε.

Έφαγε όμως bullying ο Πάνος από την ομάδα;

Όχι δεν προκάλεσε κάτι τέτοιο η ομάδα στον Πάνο. Απλώς η ομάδα είναι σαν οικογένεια που έχει τις καλές και τις κακές στιγμές της και πρέπει να κάνεις πολλές φορές και δυο βήματα πίσω για να κρατήσεις ισορροπίες. Και τα παιδιά απομονώνονται στο δωμάτιο τους για να πάρουν το χρόνο τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ειρηνη δαρρα πανος αργιαννιδησ

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Για πρώτη φορά! Η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ο χαμός του πατέρα του που δεν ήξερε κανείς και η αντίδραση τους στον πόλεμο που δέχεται!

Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

«Έμεινα έγκυος και ο παραγωγός του σίριαλ με…»: Η απίστευτη εξομολόγηση της Κωνσταντίας Χριστοφορίδου – Δεν φαντάζεστε τι της έκανε…(Βίντεο)