Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day", ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα και φυσικά αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. Η παρουσιάστρια φυσικά και τον ρώτησε για το φλέγον θέμα που είναι η φημολογούμενη σχέση του με την Ναταλία Ντουσοπούλου.



"Είμαι single. Όλο αυτό το πράγμα έχει πάρει διαστάσεις. Είμαι μόνος μου. Με την Ναταλία συνεργαζόμαστε και της γράφω τραγούδια για το άλμπουμ της στην Τουρκία. Κάναμε και κάνουμε πολύ παρέα, αλλά όλο αυτό το πράγμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μου αρέσει πάρα πολύ η φάση αυτή που είμαι τώρα. Νιώθω ότι έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου σαν άνθρωπος, δηλαδή όσον αφορά τις σχέσεις μου. Έκανα και την τελευταία απόπειρα μου όντας σε μια σχέση πολύ ωραία και πολύ ερωτευμένος με μια γυναίκα, δεν μας έκατσε και δεν σκοπεύω να δεσμευτώ". Συνέχεια παρακάτω...



"Φτάνει μια εποχή που λες τα δοκίμασα, είναι καιρός να κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα ερωτευτείς. Είμαι μόνος μου. Τα παιδιά μου είναι πάρα πολύ μικρά για να αντιληφθούν ότι ο μπαμπάς μπορεί να προχωρήσει σε μια άλλη σχέση κάποια στιγμή. Και εντάξει, έχω 3 παιδιά. Έχω κάνεις 4 γάμους. Φτάνει! Βεβαίως όλο αυτό το πράγμα διογκώθηκε και πήρε διαστάσεις γιατί κι εγώ λερωμένη την έχω τη φωλιά μου. Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει καθόλου η συντροφικότητα. Κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Δίνω έμφαση στον Χρήστο και στην δουλειά του, εκτός βέβαια από τις υποχρεώσεις που υπάρχουν για την αγάπη αυτή που μοιράζομαι με τα παιδιά μου. Με την Τζένη έχουμε μια απίστευτη σχέση. Αν ξαναπαντρευόμουν τη Τζένη θα παντρευόμουν πάλι. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι".

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Καυτά στιγμιότυπα! 28χρονο plus size μοντέλο ποζάρει με ολόσωμο άκρως αποκαλυπτικό μαγιό!

Από το Survivor στο Madwalk! Ποιον θα δούμε στην πασαρέλα; (φωτο)

Survivor Ειρήνη Κολιδά: Το απίστευτο κράξιμο, η κατινιά και το κόμπλεξ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! (Βίντεο)