Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει μοιραστεί με τον κόσμο πως δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο. Σταμάτησε στη δευτέρα λυκείου, γιατί ήρθε το χαρτί στράτευσης και ήταν ευκαιρία να κάνει τη θητεία, ώστε να μπορέσει μετά να εργαστεί χωρίς να επιβαρύνει πια τη μητέρα του.

Ο ίδιος εξομολογείται στο περιοδικό People, πως πέρα από τις δυσκολίες της ζωής (πήγαινε νυχτερινό για να δουλεύει πακετάς σε γυράδικο το πρωί και το βράδυ σε πιτσαρία, ώστε να ενισχύσει το οικογενειακό εισόδημα) είχε και μαθησιακές δυσκολίες, που τις ανακάλυψε πολύ μεγαλύτερος.

«Ανακάλυψα μόλις πριν από τρία χρόνια πως είμαι δυσλεξικός. Το κατάλαβα μέσα από κάποιους φίλους καθηγητές. Το διαπίστωσα μετά από μία επίσκεψη σε λογοθεραπευτή. Έχω διάσπαση προσοχής και δυσλεξία. Αποφάσισα να το λέω γιατί έχει δυσλεξία και η ανιψιά μου και όλοι μου είπαν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι κάτι τέτοιο, να μην είναι ταμπού. Υπάρχουν πολλά παιδιά που το αντιμετωπίζουν και, αν το γνωρίζεις, μπορείς να πάρεις σημαντική βοήθεια και να πάψεις να νιώθεις άβολα που σε κάποια πράγματα λειτουργείς διαφορετικά από τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Συνέχεια παρακάτω...

Οι σημερινοί 40άρηδες ανακάλυψαν μεγάλοι πως είχαν δυσλεξία. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως απλά ήταν σκράπες στο σχολείο. Ξέρεις σε ποιο μάθημα είχα πάντα 18; Στη γεωγραφία. Γιατί μάθαινα μέσα από τις εικόνες. Ήταν σοκαριστικό και όλοι νόμιζαν πως κάνω σκονάκι!» είπε γελώντας, αυθόρμητος και χειμαρρώδης σε όλα του.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Το πλάνο που δεν έπρεπε να φανεί! Ο εκνευρισμός της Ελένης Μενεγάκη! Χόρευε και φάνηκε το…

Βίντεο ντοκουμέντο που «καίει» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σόφη Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αυτό ήταν χυδαίο! Η φράση της Ειρήνης Χειρδάρη που σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη: «Με κοιτάς στα μάτια, μπαίνεις μέσα μου και…»! (Βίντεο)