Της συμβαίνουν όλα τα καλά του κόσμου και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να το κρύβει. Ο λόγος για την αγαπημένη μας Demy η οποία περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Έχει μείνει ελάχιστος χρόνος για να ταξιδέψει στην Ουκρανία και να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που την κάνει να χαμογελά.

Ένα έχω να σας πω. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που θα μας εκπροσωπήσει με το τραγούδι "This Is Love", αφού από ότι φαίνεται και η ίδια είναι full ερωτευμένη. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη και αυτό δεν κρύβεται.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά ονομάζεται Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος δεν ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δραστηριοποιείται στον τεχνολογικό τομέα. Συνέχεια παρακάτω...

Η Demy σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως είναι ο άντρας της ζωής της, παρόλα αυτά δεν μας αποκάλυψε το όνομά του. Ως γνωστόν όμως τίποτα δεν μένει κρυφό. Όσο για τον Κωνσταντίνο; Είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του. Δείτε τον στις φωτογραφίες που ακολουθούν... Εσάς πως σας φαίνεται;Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Μια στάση… για ψώνια!

Στάθης Ψάλτης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του

Στιγμές χαλάρωσης & ανεμελιάς για το ζευγάρι