Από Ελένη Μήτση

Η σειρά Singles του Μega άφησε για πολλά χρόνια ιστορία, καθώς και σήμερα με την προβολή τη σου σίριαλ σε επαναλήψεις βλέπουμε τον κόσμο να παρακολουθεί πιστά τα επεισόδια.

Η πλοκή ήταν μοναδική αλλά δεν είχε δημιουργηθεί το συγκεκριμένο καστ μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Οι ρόλοι ήταν ένας και ένας και σίγουρα όλοι θυμούνται τον Μπίλι, τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός Σωκράτης Πατσίκας, που ομολογουμένως σήμερα έχει αλλάξει αρκετά στην όψη του (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Λίλα από την ίδια σειρά).

Η σημερινή εικόνα του Μπίλι από τους Singles

Πατσικας
ndp

Λίγα λόγια για η ζωή του Σωκράτη Πατσίκα

Ο Σωκράτης Πατσίκας (Βέροια, 1978) είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1978 στη Βέροια όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου απ' όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά.

Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 1999, στο καστ της κοινωνικής σειράς «Ανίσχυρα ψεύδη» στην ΕΤ1. Από το 1999 μέχρι το 2001 είχε ένα μικρό ρόλο στην κωμική σειρά «Το κλειδί» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Το 2000 εμφανίστηκε στη μαύρη κωμωδία «Εγκλήματα» υποδυόμενος τον εξώγαμο γιο του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Κώστας Κόκλας στη σειρά. Τη σεζόν 2001-2002 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Είσαι το Ταίρι Μου» στο Mega Channel.

Ακολούθησαν έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές «Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη», «Το πιο γλυκό μου ψέμα», «Τα Μαχαιρώματα» ενώ τη σεζόν 2004-2005 έπαιξε στη σειρά «Όλα στην Ταράτσα». Το 2005 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην κωμωδία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο ρόλος που τον έκανε ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό ήταν αυτός του Μπίλη Χατζηαντωνίου στη νεανική σειρά «Singles» στο Mega Channel. Εντάχθηκε στη σειρά κατά τον δεύτερο κύκλο της ενώ παρέμεινε σε αυτή μέχρι την ολοκλήρωσή της το 2008, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τη Μαρία Σολωμού, τη Σάννυ Χατζηαργύρη, τον Άρη Σερβετάλη και τη Στέφη Πουλοπούλου.

Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιώργο Σεϊταρίδη στην κωμική σειρά «7 Ζωές». Τη σεζόν 2011-2012 έλαβε μέρος στις σειρές «Ελεύθερος κι ωραίος» και «Οι Βασιλιάδες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ολόκληρη γυναίκα και μανούλα η Σοφία από το ''Νησί'' - Σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά ''Μαύρο ρόδο''

Έπαιξε σε κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 και λίγοι το κατάλαβαν - Πώς είναι σήμερα ο κακός «Γιάννης Δεληκάρης» από το Παρά Πέντε