Από Στέλλα Μούτσιου

Το GNTM προβάλλεται συνολικά επτά χρόνια, καθώς πέρα από το STAR το σόου πραγματοποιήθηκε και άλλες δύο χρονιές σε αντίπαλο κανάλι. Μέσα από αυτό, λοιπόν, έχουμε γνωρίσει πολύ όμορφες κοπέλες και μερικές από αυτές συνέχισαν να ασχολούνται με την μόδα, ενώ άλλες ακολούθησαν ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι.

Μία από αυτές είναι και η Αργυρώ Μαγγλάρη, η οποία είχε βρεθεί στο GNTM 2 και παρόλο που πέρασε την οντισιόν και κατάφερε να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού, δεν μπόρεσε να εξελιχθεί και έφυγε αρκετά νωρίς. Τελείωσε, όμως, τις σπουδές της στα Παιδαγωγικά και επέλεξε να ασχοληθεί και με το τραγούδι.

Εδώ και έξι χρόνια που η μουσική έχει γίνει η καθημερινότητά της φαίνεται πως ήρθε όλο και πιο κοντά με τον σύντροφό της Ηρακλή Ανδρονικίδη με τον οποίο είναι ήδη 10 χρόνια μαζί και έχουν φτιάξει και συγκρότημα, τραγουδώντας μαζί. Έτσι, την Πέμπτη 29/9 ο ίδιος της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη μοιράστηκε τον αρραβώνα της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους μαζί με το φανταχτερό δαχτυλίδι.

Αρρανωβίαστηκε η πρώην παίκτρια του GNTM Αργυρώ Μαγγλάρη

«Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας! Ήταν μία από τις πιο σημαντικές και αξέχαστες ημέρες της ζωής μου, καθώς σε αυτά τα γενέθλια μου χάρισε την καρδιά του με ένα ιδιαίτερο δώρο. Αγάπη μου μας εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και πολλή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

GNTM αρραβώνας
Instagram / Αργυρώ Μαγγλάρη

Αργυρώ Μαγγλάρη GNTM
Instagram / Αργυρώ Μαγγλάρη

Αργυρώ Μαγγλάρη αρραβώνας
Instagram / Αργυρώ Μαγγλάρη

Μία άλλη, ωστόσο, καταγγέλει - «Ήταν τραγική εμπειρία, με είχαν κάνει...»

Μετά τις αντιδράσεις και όλο τον σάλο που προκλήθηκε από τα πρώτα επεισόδια της φετινής σεζόν του GNTM 5, η πρώην παίκτρια που είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, Σία Βοσκανίδου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα πριν λίγες μέρες, χωρίς να κρύβει την δυσαρέσκειά της για την μικρή ανάμνηση που της άφησε ο διαγωνισμός.

«Με έκοψαν τότε από το GNTM επειδή είχα κάνει κάποιες πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου, το στήθος και τα χείλη μου. Είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει να το παρακολουθώ.

Για μένα όμως, σαν παίκτρια, ήταν μια τραγική εμπειρία, με είχαν κάνει να νιώσω πάρα πολύ άσχημα. Οπότε μπορώ να μπω στη θέση αυτών των παιδιών που πάνε. Δεν είναι εύκολο να κρίνεσαι και μάλιστα αυστηρά μερικές φορές», είπε η Σία Βοσκανίδου χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το 2019 την πέρασαν με 3 ναι στο σπίτι του GNTM, σήμερα θα έκαναν το ίδιο; - Πως είναι πλέον η Όλγα Καλογήρου

Πέρασαν 12 χρόνια - Αγνώριστη σήμερα η Τζώρτζια από το GNTM

TAGS