Από TV24 Team

Τα λέγανε στις παλιές ελληνικές ταινίες! Όλα βγαλμένα από την ζωή είναι παιδιά! Βέβαια στην περίπτωση του Σπύρου Μαρτίκα δεν "έφταιξε" ο έρωτάς του με την Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως θα δείτε και παρακάτω!

Μήνες μετά το τέλος του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Τόσο ο φαρμακοποιός, όσο και η σύντροφός του και επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Βρισηίδα Ανδριώτου, μοιράζονται αρκετά συχνά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media και σε πρόσφατη ανάρτηση της δεύτερης, φαίνεται η αλλαγή που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να ξυρίσει το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει αρκετά η όψη του.

Η νέα εικόνα του Σπύρου Μαρτίκα

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε story μέσα από τον δικό της λογαριασμό, στο οποίο ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύντροφό της και σε αυτό φαίνεται ο Σπύρος Μαρτίκας με τη νέα του εμφάνιση. Στην ίδια ανάρτηση, η Βρισηίδα Ανδριώτου ενημέρωσε του διαδικτυακούς της φίλους ότι οι δυο τους βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Σπύρος Μαρτίκας

Η αντίδρασή της Βρισηίδας Ανδριώτου όταν είδε τον Σπύρο Μαρτίκα με το νέο του look

Μάλιστα, η νεαρή χορεύτρια, ούσα έκπληκτη από το αποτέλεσμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και εκεί είδαμε την αντίδραση της στο νέο look του.

«Παιδιά ήρθε ο Σπύρος και ήρθε άλλος άνθρωπος. Ποιος είναι αυτός; Τι έκανες στον Σπύρο μου; Τι έκανες στον άνδρα μου;». είπε γελώντας στο βίντεο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Βρισηίδα δεν νομίζω να...» - Η αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

''Έπαιρνε 1000 ευρώ τη μέρα'' - O παίκτης του Survivor που έδωσε ''στεγνά'' ο Σπύρος Μαρτίκας