Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από τον πέμπτο κύκλο του GNTM, ωστόσο κατάφερε να αφήσει το στίγμα της μιας και τόσο η εκκεντρική εμφάνισή της όσο και οι ατάκες που έλεγε στους παίκτες, την έκαναν μέσα σε λίγο καιρό viral στο διαδίκτυο.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Ελλάδα και την Κύπρο ζει και εργάζεται στο Λονδίνο (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι της), μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Ζακ Αποστόλου.

Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά τους στιγμιότυπα.

Σοφία Χατζηπαντέλη σύντροφος

Η δουλειά του συντρόφου της Σοφίας Χατζηπαντέλη, Ζακ Αποστόλου

Το αγαπημένο ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και λίγο καιρό στο Λονδίνο, ενώ δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Μπορεί λοιπόν να είναι κούκλος και να μπορεί άνετα να εργαστεί ως μοντέλο, ωστόσο στην πραγματικότητα ο Ζακ Αποστόλου ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, ενώ έχει μεγάλη αγάπη και στη ζωγραφική.

Το ποσό που πήρε η Σοφία Χατζηπαντέλη για το GNTM 5

Όπως έγινε γνωστό, η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις (δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τους ιθύνοντες του παιχνιδιού).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Αλαλούμ με την Σοφία Χατζηπαντέλη - Πόσα της δίνουν για να εμφανιστεί σε εκπομπή μετά την επιτυχία της στο GNTM