Από TV24 Team

Η σχέση τους δημιουργήθηκε όταν και οι δυο συμμετείχαν στον τελευταίο κύκλο της Φάρμας, του ΑΝΤ1 και η αλήθεια είναι απασχόλησαν αρκετά καθώς τα τρυφερά τους ενσταντανέ στο κρεβάτι (δείτε εδώ το βίντεο) - και όχι μόνο - συζητήθηκαν από πρωινές εκπομπές.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, όμως, φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί. Το πρωί της Τετάρτης 7/9 ο ίδιος ο Γρηγόρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό του από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη για τον χωρισμό

«Η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέλυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Και όταν βλέπεις ότι ένα πράγμα χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και για να υπάρξει στο τέλος αυτό που λένε… καλή καρδιά. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού. Η οικογένεια της Αγγελικής δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Προτιμώ τη διά ζώσης γνωριμία και στοχεύω στο παλιό φλερτ. Είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά το θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας».

Υπενθυμίζουμε πως η τραγουδίστρια είχε απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν και με την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος τώρα έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

Η νέα σύντροφος του Γκέντσογλου

Τον έρωτα στα μάτια μιας νέας γυναίκας έχει βρει τον τελευταίο καιρό ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος εδώ και περίπου πέντε χρόνια είναι χωρισμένος με την μητέρα του παιδιού του, Αγγελική Ηλιάδη.

Ο λόγος λοιπόν για την Κίκα Τσέκου, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και έχει δημιουργήσει την δική της εταιρία ρούχων. Ο Σάββας Γκέντσογλου μάλιστα ήταν αυτός που έκανε γνωστή την σχέση τους, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

γκέντσογλου γκόμενα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κώστας Μηλιωτάκης: Άλλος άνθρωπος ο πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη

Αγνώριστη η Αγγελική Ηλιάδη - Με καστανό μαλλί και πράσινο μπικίνι στο πλευρό του μικρού της γιου