Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η αγαπημένη της κόρη, Μελίτα, αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας (14/3), καθώς είχε ίωση.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο και ξεκαθάρισε πως η αγαπημένη της κόρη δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κόρη της

«Ήρθαμε στο ιατρικό γιατί η Μελίτα παρουσίασε ένα πρόβλημα στην αναπνοή! Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μια ιωσούλα, η οποία της έφερε ένα περίεργο βήχα σαν πνίξιμο! Καταλαβαίνετε τι πάθαμε…! Κατά τα άλλα τώρα μας κάνει τη γιατρό και θέλει να μας εξετάσει όλους! Και γενικά η βραδιά, αφού πέρασε ο κίνδυνος έχει πολύ παιχνίδι ακόμα και στο νοσοκομείο» έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Ελένη Χατζίδου κόρη νοσοκομείο

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου για την κόρη του

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 24/01, στο Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Ελένη Χατζίδου, την εκπομπή που παρουσιάζει με την Μυρτώ Κάζη, η οποία μετά από επίσημη ανακοίνωση του καναλιού άλλαξε ώρα, την πατρότητα αλλά και τις προτάσεις που έχει λάβει και συζητάει για τη νέα χρονιά.

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Για την λήξη της συνεργασίας του με το Open και την Μυρτώ Κάζη, ο ίδιος είπε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει»: και συμπλήρωσε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».