Η Νατάσα Καλογρίδη αυτή τη φορά απαντά σε δύσκολες ερωτήσεις: Θα συγκατοικήσει με τον ΑλέξανδροΛυκουρέζο;

Είναι έτοιμη να κάνει δεύτερο γάμο; Η ηθοποιός, ντυμένη με εντυπωσιακά outfits καθώς η μόδα είναι για εκείνη αγαπημένο παιχνίδι της καθημερινότητας, μοιράζεται τις σκέψεις της με το φίλο της Νίκο Κοκλώνη με φόντο τη μαγευτική Βενετία, πριν πάρει τη σκυτάλη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη και καλεσμένους τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο – στο δεύτερο επεισόδιο με τις πιο αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Ο ποινικολόγος μιλά πρώτη φορά για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, που ήταν ραγδαίες και πήραν τεράστια δημοσιότητα. Ο Νίκος Κοκλώνης θα τον ρωτήσει αν τον πείραξε που σχολιάστηκε το ότι προχώρησε τη ζωή του μόλις λίγους μήνες μετά το θάνατο της επί τέσσερις δεκαετίες γυναίκας του, Ζωής Λάσκαρη, αλλά και τι θεωρεί πως είναι αυτό που γοήτευσε τη Νατάσα. «Η Νατάσα είναι ένα υπέροχο πλάσμα» δηλώνει ο ποινικολόγος για την ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Καλογρίδη: Η ενόχληση της με το Πρωινό και τα σχόλια που ακούστηκαν για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Ο Νίκος Κοκλώνης, με τη σειρά του, μιλά στο People για όσα έζησε μαζί με το ζευγάρι στην πιο ρομαντική ιταλική πόλη.

«Ταξιδεύοντας με τη Νατάσα και τον Αλέξανδρο, πέρα από τη φιλική μας σχέση, κάθε στιγμή είναι μια νέα περιπέτεια. Και τεράστια χαρά να βλέπεις δύο ανθρώπους τόσο ευτυχισμένους όταν είναι μαζί. Διάλεξα επίτηδες αυτό το μέρος για το συγκεκριμένο επεισόδιο του Celebrity Travel, γιατί είναι το ιδανικό μέρος για να ξεδιπλωθεί μια ιστορία αγάπης».

Καθώς πριν από λίγες μέρες τον είδαμε να περνά μία μέρα στη θάλασσα στο σκάφος του ποινικολόγου, παρέα τόσο με τη Νατάσα όσο και με την κόρη του Αλέξανδρου, Μαρία Ελένη, τον ρωτάμε αν σκέφτηκε προς στιγμήν να την καλέσει κι εκείνη στο ταξίδι στη Βενετία, δεδομένης της ζεστής και τόσο φιλικής αντιμετώπισης που έχει δείξει στη νέα σύντροφο του πατέρα της.

«Η Μαρία Ελένη επρόκειτο να είναι καλεσμένη μου πέρσι, στην εκπομπή που έκανα με τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά τελευταία στιγμή αρρώστησε, ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν μπόρεσε να πετάξει.

Έτσι, ταξίδεψα μόνο με τη Ζωή. Αυτή τη φορά κάλεσα τον Αλέξανδρο, που μου είχε υποσχεθεί να έρθει σε μια εκπομπή μου, μαζί με τη Νατάσα και προσκάλεσα τη Μαρία Ελένη σε επόμενο επεισόδιο.

Η Μαρία Ελένη, πέραν του ότι είναι πολύ καλό παιδί και φίλη για μένα, έχει να πει πάρα πολλά, γιατί έχει και η ίδια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή» εξηγεί ο Νίκος και σπεύδει να συμπληρώσει: «Οφείλω, πάντως, να πω πως η χημεία της Μαρίας Ελένης με τη Νατάσα είναι μοναδική. Είναι σαν δυο φίλες.

Διαβάστε ακόμα: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Καλογρίδη για τον Λυκουρέζο! «Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος…» (Βίντεο)

Η Μαρία Ελένη είναι ίδια η μαμά της. Έχει το μπρίο, τον αυθορμητισμό και το γέλιο της Ζωής Λάσκαρη, που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο ακόμα κι αν είναι η χειρότερη μέρα της ζωής σου.

Αν αυτά τα συνδυάσεις με το πρακτικό και τεχνοκρατικό μυαλό του Λυκουρέζου, προκύπτει το υπέροχο πλάσμα που είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου».

Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης 10 Μαΐου, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Από το περιοδικό People...