Το ζευγάρι έχει περάσει σκαμπανεβάσματα στην σχέση του, με τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους, είχαν διαψεύσει τον χωρισμό τους και οι κοινές τους εμφανίσεις επιβεβαίωναν πως είναι μαζί

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ζωή Τζάνη, που μετά την συμμετοχή του μοντέλου στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, όλοι έκανα λόγο ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, η Ζωή είχε στείλει μήνυμα σε έπαθλο επικοινωνίας όταν ήταν το μοντέλο μέσα στο Survivor, με τον Γιάννη να είναι πολύ συγκινημένος- πολλοί από τους διαγωνιζόμενους ήξεραν για την Ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2018: Απίστευτο περιστατικό στην πρόβα! Οι διοργανωτές έκοψαν την Ελλάδα και την Γιάννα Τερζή! (Βίντεο)

O Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη είχαν χωρίσει και στο παρελθόν- αλλά είχαν δώσει μια ευκαιρία στην σχέση τους, ενώ το ζευγάρι είχε κάνει και διακοπές με την μητέρα του Γιάννη. Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Ζωής, μας μετέφερε τον χωρισμό του ζευγαριού- μια απόφαση που πήραν από κοινού- αφού τα "θέλω" τους την δεδομένη χρονική στιγμή ήταν διαφορετικά.