Η παρουσιάστρια την Παρασκευή θα σβήσει 33 κεράκια, ενώ ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα και έκανε τον δικό της απολογισμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, την παιδική της φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Λίγο πριν κλείσω τα 33... #1stmay #meandmythoughts «Ίσως είναι η δεκαετία των πιο καθοριστικών αλλαγών για τους περισσότερους, αφού μέσα σε αυτή τη δεκαετία οι περισσότεροι παντρεύονται.. μπαίνουν σε μια άλλη φάση της ζωής, αγοράζουν ή φτιάχνουν το δικό τους σπίτι... κάνουν οικογένεια ...παιδιά ...

Διαβάστε ακόμα: Το επικό άδειασμα του Πρωινού στην Ναταλία Γερμανού! «Μάλλον της τα μετέφεραν λάθος...» (Βίντεο)

Στη δική μου περίπτωση, δε θα πω πως πληρώ όλα όσα έγραψα πιο πάνω αλλά σίγουρα κάποια από αυτά. Μπορεί να μην παντρεύτηκα και να έκανα οικογένεια βλέπω όμως τις αλλαγές... Εδώ λοιπόν νιώθω πιο ώριμη, πιο προσγειωμένη και κατασταλαγμένη.

Επαψα πλέον να σηκώνω τα πολλά πολλά. Ξέρω τι θέλω και το διεκδικώ. Αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου... Δεν σπαταλω (προσπαθώ τουλάχιστον) το χρόνο μου σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που μου επιφέρουν αρνητικά στοιχεία (όσο μπορώ δηλαδή γιατί κάποιες φορές δεν έχεις επιλογή).

Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος ... Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα. Είναι οι μικρές στιγμές ευτυχίας και χαράς που υπάρχουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας καθημερινά...

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη βόμβα από το Χάρη Χριστόπουλο! «Είμαι ήδη παντρεμένος…» (Βίντεο)

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν αυτή την μέρα… ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ηλικία και στο μέτρημα της… ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένας αριθμός αποκτά τόση δύναμη ώστε να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις ζωές των ανθρώπων…» #feelingblessed»

Δείτε την ανάρτηση της: