Ο Κενάν δεν μπορεί να ξεχάσει όσα του είπε ο Σελίμ και αποφασίζει να πάει να δει τη Μελέκ. Καθώς φτάνει σπίτι της, την ακούει να φωνάζει.

Δείτε όλες τις εξελίξεις σήμερα Δευτέρα 30/4 στην "Ελίφ":

Μπαίνει μέσα, δίνει ένα καλό μάθημα στον μεσίτη, που της είχε επιτεθεί και τη σώζει. Μετά τον καυγά, ο Κενάν έχει ένα μικρό κόψιμο στο φρύδι του. Η Μελέκ φροντίζει την πληγή του όταν της τηλεφωνεί η Ζεϊνέπ.

Ο Κενάν μαθαίνει τη σχέση ανάμεσα στη Μέλεκ και τη Ζεϊνέπ και ακόμα πως η Μελέκ χωρίζει από τον άντρα της, με τον οποίο δεν έχουν μαζί παιδί. Ο Κενάν αφήνει στη Μελέκ την κάρτα του και της λέει πως μπορεί να τον καλέσει αν χρειαστεί ο,τιδήποτε.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Σοκαριστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! Η Σάρα κρατάει φυλακισμένη τη Ζωή υπο την απειλή όπλου!

Στη συνέχεια βρίσκει ξανά τον μεσίτη και τον προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ. Ο Κενάν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στις επιχειρήσεις τους καθώς οι αποστολές του ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. Η Μελέκ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ εξαιτίας της επίθεσης, που δέχθηκε αλλά και της αναπάντεχης επέμβασης του Κενάν.

Ενώ ο Κενάν ήταν στο σπίτι της Μελέκ, ένας από τους άντρες του Μελίχ τον τράβηξε κρυφά φωτογραφίες. Ο Σελίμ υποψιάζεται πως ο αδελφός του πήγε στη Μελέκ. Στη συνέχεια περνάει μια βόλτα από το καφέ επειδή ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ. Όμως όσο και αν προσπαθεί να την πλησιάσει εκείνη αρνείται και ο Σελίμ νιώθει μεγάλη θλίψη.

Η Πελίν περνάει δήθεν τυχαία από το καφέ και πείθει τον Σελίμ να πάνε μαζί στη σχολή. Ο Σελίμ της λέει πως η επιμονή της τον έχει κουράσει αλλά η Πελίν δεν δίνει σημασία. Αντίθετα, διαδίδει στους φίλους της ότι η οικογένεια του Σελίμ τη συμπαθεί πολύ και σύντομα θα αρραβωνιαστούν.

Ο Βεϊσέλ χαίρεται όταν ακούει πως ο Ερκούτ κανόνισε η τελετή του γάμου του με την Ζεϊνέπ να γίνει την ίδια μέρα με την ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ πως έμαθε από τον Μουράτ ότι πιέζουν τη Ζεϊνέπ να παντρευτεί τον Ερκούτ. Ο Ναντίρ ξαφνιάζεται από τα νέα αλλά δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει το ζήτημα…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: