Στη RealLife και στη Χρύσα Κακιώρη παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος και είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

Ο πρώην εκδότης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για την Τζένη Μπαλατσινού παρόλο που ο χωρισμός της με τον Βασίλη Κικίλια είναι το θέμα των ημερών!

Αρνείσαι να μιλήσεις για την Τζένη, αλλά έγινες και για αυτό, πρόσωπο των ημερών.

Ναι, έγινα πρόσωπο των ημερών για τους λάθος λόγους (γέλια). Δεν μπορώ να απαντάω στην κάθε βλακεία. Κουκουρούκου είμαστε σε αυτήν την χώρα.

Διαβάστε ακόμα: Survivor Panorama: Η μπηχτή της Φελίσιας Λαπάτη για το ταξίδι του Αγόρου στην Αμερική! «Δεν το άξιζε γιατί...» (Βίντεο)

Εδώ πήγαμε σε αγώνες των παιδιών μας και έγινε θέμα, κάποιοι δεν πάνε καλά στον εγκέφαλο. Προφανώς και δεν θέλω να μιλάω για την Τζένη. Για όποιον δεν το κατάλαβε, έχουμε χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια και δεν έχει κανένα νόημα η αναφορά. Ο καθένας ακολουθεί τη ζωή του και μας συνδέουν τα παιδιά. Δεν μπορώ να πεθάνω και να με ρωτάνε ακόμη για την Τζένη.

Έλεος πια, καμία άλλη ερώτηση δεν έχουν στο μυαλό τους; Από την άλλη μεριά δεν με νοιάζει πια και τι θα πουν. Όπως είπε κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος, «μη φοβάσαι όταν σε βρίσουν, όταν σε συκοφαντούν, όταν είναι εναντίον σου. Ο χρόνος αποκαθιστά πάντα την αλήθεια». Και το βλέπω. Αν καθίσεις εδώ και δεις πως μου φέρονται οι άνθρωποι, τι σχέσεις έχω, θα το καταλάβεις.