«Είμαι από τους ανθρώπους που τους φίλους, την οικογένεια και τα ερωτικά τα κρατάνε κεκλεισμένων των θυρών», μου λέει ο Γιάννης Κουκουράκης όταν ρωτώ για την προσωπική του ζωή έτσι αναρωτιέμαι αν τον ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που πριν λίγους μήνες τον ήθελαν ζευγάρι με την Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Μου το έστειλαν σε link. Μπορεί να βγουν και να πουν ότι είσαι αστροναύτης. Είτε ίσχυε είτε όχι, δεν θα είχα λόγο να το πω σε κάποιον πέρα από τους φίλους μου. Γελάω με αυτά. Δεν τα παίρνω στα σοβαρά». Αυτή την περίοδο, πάντως, δεν είναι μόνος.

«Είμαι σε σχέση. Αυτό που με γοητεύει σε μία γυναίκα είναι να την θαυμάζω. Όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εγκεφαλικά. Από μία ηλικία και μετά όλα είναι στο μυαλό.

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου τους! (Βίντεο)

Θαυμάζω το να σε καταλαβαίνει ο άλλος -ειδικά με την έλλειψη σταθερότητας που έχω στη δουλειά μου, χρειάζομαι ένα αντίβαρο». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιλέγει για συντρόφους του γυναίκες από το χώρο του. «Συνήθως επιλέγω το αντίθετο. Είναι σαν να σου πέφτει το τζακ ποτ όταν κάποια δεν είναι του χώρου σου, αλλά σε κατανοεί και σε αποδέχεται»

Για τον Γιάννη ο γάμος σαν θεσμός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. «Η οικογένεια για μένα είναι σεβασμός, αμοιβαία αγάπη και υποστήριξη. Τα στερεότυπα δεν με αφορούν καθόλου. Μπαμπάς θέλω να γίνω. Θα ήθελα να γίνει σύντομα. Νιώθω έτοιμος και δεν θα φοβόμουν ένα τέτοιο βήμα».

Μετά τις δύο θεατρικές παραστάσεις Μπολιβάρ και Φονική Παγίδα, το καλοκαίρι θα βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με την παράσταση Εκκλησιάζουσες του Αλέξανδρου Ρήγα.

*Από το περιοδικό People και τη Γωγώ Θωμά