Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η φράση του Πέτρου Κωστόπουλου- που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο ίδιος, είχε πει: «νομίζω ότι μόνο καλό έκανα με τα περιοδικά μου… ξεβλάχεψα την Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα: Εβελίνα Παπούλια: Απαντάει για την δεύτερη σεζόν του Τατουάζ! Θα συνεχιστεί τελικά;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή 106,6 ΘΕΜΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζω στην χώρα του απολύτως σχιζοφρενούς ατόμου. Εγώ απάντησα στην πλάκα με τη φράση αυτή επειδή μου έχουν καταλογίσει ότι κατέστρεψα την Ελλάδα και ότι προκάλεσα μέχρι και την την τρύπα του όζοντος. Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ για την πάρτη μου ότι “ευτυχώς έφυγα από το Βόλο και ξεβλάχεψα”»

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Η Αθηνά άλλαξε την ηλικία στο προφίλ της!

Στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι πολλά χρόνια είναι «σάκος του μποξ», ενώ αν το έλεγε κάποιος άλλος, είπε: «Αν το έλεγε ένας άλλος άνθρωπος δεν θα γινόταν τίποτα...Υπάρχει μια ασθένεια που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει την ουσία αυτών που λες αλλά θέλει να σε δολοφονήσει με ένα γραπτό κείμενό του».

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Κωστόπουλος: Η ειρωνική ανάρτηση και η απάντησή του σε όσους τον έκραξαν για το "ξεβλάχεψα την Ελλάδα"!

Όσο για το επιχειρηματικό του παρελθόν;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, είπε: «Εγώ ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν πήρα δάνεια. Το ΠΑΣΟΚ με έγραψε στα τρία του.... Αναρωτιέμαι - αφού με σιχαίνονταν και δεν με διάβαζαν γιατί ασκούν κριτική; Δεν μπορεί από μια λέξη, μια φράση να γίνονται όργια σε βάρος μου»