Πλησιάζει τα 30 χρόνια στον χώρο, με διεθνή αναγνώριση, πτυχία, διδακτορικά, 26 βιβλία στη συγγραφική του φαρέτρα και ενεργή παρουσία στην τηλεόραση στο πλευρό δεκάδων αστέρων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γρηγοράκη ο οποίος αποκαλύπτει στο Youweekly και τον Γιώργο Κακογιάννη, όλες τις λεπτομέρειες από την εποχή που συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα: Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τα παιδιά της! «Τα πιάνει πάντα άγχος όταν...» (Βίντεο)

Πολλοί χαρακτηρίζουν την Ελένη Μενεγάκη δύσκολη συνεργάτιδα...

Ήταν δύσκολη και απαιτητική, όπως όλοι πρέπει να είμαστε όταν κάνουμε μια δουλειά σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Σε τηλεοπτικές μου δηλώσεις φάνηκε ότι επιτίθεμαι στην Ελένη Μενεγάκη, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ίσα-ίσα την αγαπάω, με βοήθησε και της χρωστάω ευγνωμοσύνη, όπως της χρωστάνε πολλά άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Διάσημες πελάτισσες έχετε;

Και πελάτισσες και πελάτες, όπως την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως δεν θα σας πω άλλα ονόματα γιατί δεσμεύομαι από απόρρητο. Πρόκειται όμως για μεγάλα ονόματα, πολιτικούς και κοσμικές κυρίες.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: H «αλλαγή» στο κόκκινο δωμάτιο που θα φέρει τα πάνω - κάτω στο σπίτι!

Απορρίπτετε πελάτες;

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, αλλά το κάνω όταν καταλαβαίνω ότι κάποιος έρχεται για να παίξει ή για να μάθει πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη ή η Ελεονώρα Μελέτη από κοντά. Υπάρχουν και δύστροποι πελάτες που έρχονται με πολύ αρνητική ενέργεια που δεν μπορώ να την αφομοιώσω. Γι’ αυτό, χωρίς να είμαι θρησκόληπτος, κάνω μία φορά κάθε μήνα αγιασμό, για εξαγνισμό των όποιων αρνητικών στοιχείων υπάρχουν στον χώρο. Το κάνω για μένα.

Πελάτισσα έχετε ερωτευτεί;

Ναι, έχω ερωτευτεί και με έχουν ερωτευτεί. Διάφορες πελάτισσες μου το δείχνουν με πολύ διακριτικό τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

Πηγή: youweekly.gr