Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την επιστροφή του από το Survivor προκάλεσε θύελλα στις θαυμάστριες του, οι οποίες τον ακολουθούσαν σε όλα του τα βήματα.

Μάλιστα, ο Σκιαθίτης παίκτης μιλώντας στο περιοδικό People αποκάλυψε τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί από θαυμάστριες του:

Άργησες να αποφασίσεις τι θα κάνεις μετά το Survivor. Φαντάζομαι πως είχες πολλές διαφορετικές προτάσεις με το που βγήκες. Ήθελες να είσαι πολύ σίγουρος για το επόμενο βήμα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάποιο εγχειρίδιο αντιμετώπισης μιας τέτοιας κατάστασης! Το διακωμωδώ λίγο, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όταν βγήκα από το παιχνίδι η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη για μένα, πολύ έντονη.

Προερχόμουν και από μια πεντάμηνη ταλαιπωρία, ψυχολογική και σωματική. Ήθελε χρόνο να αναρρώσει το σώμα, να στρώσει ο ύπνος μου και να ηρεμήσει το μυαλό μου. Θεώρησα σωστό να περιμένω λίγο, να αφουγκραστώ την κατάσταση, να αναλύσω όσο περισσότερο μπορούσα αυτό που συμβαίνει ‒ γιατί για να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση πρέπει πρώτα να την κατανοήσεις.

Είχαν όλα αλλάξει στην καθημερινότητά μου. Δεν έκανα τίποτα από ό,τι έκανα πριν και έπρεπε να κάνω προσεκτικές κινήσεις γιατί ο κόσμος εκδήλωνε την αγάπη του με οποιονδήποτε τρόπο..

Διαβάστε ακόμα: Ευαγγελία Αραβανή: Μιλά πρώτη φορά για τις διακοπές της με τον Νίκο Οικονομόπουλο στις Μαλδίβες! (Βίντεο)

Είχες αντιμετωπίσει και ακραία περιστατικά που σε έκαναν να νιώσεις άβολα;

Πρωτόγνωρα σίγουρα… αλλά πάντα ήμουν της άποψης ότι αυτές είναι εκδηλώσεις αγάπης.

Τύπου σε περίμεναν νυχθημερόν κάτω από το ξενοδοχείο; Σου έστελναν εμμονικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες;

Όλα αυτά… Αλλά μια εκδήλωση αγάπης, είτε γίνεται με διακριτικό είτε με εξτρίμ τρόπο, θέλει σεβασμό γιατί έχει να κάνει με ανθρώπους, οι οποίοι εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, κάποιες φορές έντονα, κι αυτό θέλει σωστή διαχείριση. Από την άλλη δεν μπορείς να είσαι παντού και να κάνεις όλα όσα σου ζητούνται.