Στα παλιά της λημέρια επέστρεψε η Ευαγγελία Αραβανή και στο πόστο της στην παρουσίαση του Dancing With the Stars, μετά τις διακοπές του Πάσχα και το ταξίδι της με τον Νίκο Οικονομόπουλο στις Μαλδίβες!

Η ίδια συγκεκριμένα περιέγραψε και τα μπάνια της με τον Νίκο Οικονομόπουλο: "Μαυρίσαμε το Πάσχα γιατί πήγαμε στα καλοκαιρινά μέρη, κάναμε τέσσερα μπανάκια και μετά γυρίσαμε και κάναμε εδώ το Πάσχα, παραδοσιακά. Ναι, ήμουν μαζί με τον σύντροφό μου", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Πάριος - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ξανά μαζί! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση επανασύνδεσης σε λίγες μέρες! (Βίντεο)

Η Ευαγγελία απάντησε επίσης και στην ερώτηση αν συνάντησε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με την Νατάσα Καλογρίδη που βρέθηκαν εκεί την ίδια χρονική περίοδο: "Όχι, δεν συναντήσαμε κανέναν, εκεί είναι πάρα πολλά νησία, ο καθένας ήταν σε διαφορετικό νησί, άρα δεν συναντήσαμε κάποιον"!

Η παρουσιάστρια κατέληξε λέγοντας: "Νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένη, διανύω μία όμορφη περίοδο στη ζωή μου, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο γιατί πάλι θα αρχίσουν τα σενάρια φαντάζομαι. Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Γεια σας"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: