Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό που δεν είχε μάθει κανείς.

Το συμβάν αυτό διαδραματίστηκε όταν εκείνη σπούδαζε στην Αμερική και ήρθε αντιμέτωπη με τις αστυνομικές αρχές. Η Μαρία Κορινθίου είπε χαρακτηριστικά!:

«Στην Αμερική, όταν σπούδαζα δούλευα ταυτόχρονα σε μια ελληνική πιτσαρία και έκανα ακόμα, δημόσιες σχέσεις σε ένα ελληνικό μαγαζί.

Θα το ξαναέκανα χίλιες φορές, ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Είχε λήξει η visa μου και με «έδωσε» μια κοπέλα. Μου έστειλαν χαρτί στο σπίτι, με συνέλαβαν κανονικά, φωτογράφιση, δαχτυλικά αποτυπώματα, σύλληψη. Ήμουν πιτσιρίκι 20 χρονών.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το νέο επαγγελματικό τους βήμα στη Λευκάδα και η επένδυση!

Μου είπαν ποιες είναι οι διαδικασίες, πέρασα από δικαστήρια, μόνη μου χωρίς δικηγόρο -οι δικηγόροι είναι πάρα πολύ ακριβοί και για να σου διορίσει το κράτος πρέπει να είσαι Αμερικανός πολίτης. Έκλαψα την ημέρα που μου πάτησαν τη σφραγίδα πάνω στο διαβατήριο, την ημέρα που έπρεπε να φύγω, την ημέρα που ταξίδεψα. Από την προηγούμενη μέρα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Η Αμερική είναι το απωθημένο μου» - Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί: