Η εντυπωσιακή παρουσία της «ωραίας Ελένης» φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να καλύψει τον ήχο από τους απανωτούς πυροβολισμούς που συνόδευαν τις μαντινάδες – ύμνους που επιτόπου (έτσι είθισται) «γράφτηκαν» και «μελοποιήθηκαν» για την εξωτερική της εμφάνιση, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης να ζητήσει κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου χθες το πρωί, δηλαδή σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του video που η κα Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοί» της, προφανώς χωρίς να γνωρίζει το τι θα ακολουθήσει αναφορικά με την αστυνομική έρευνα.

Διαβάστε ακόμα: Πάολα - Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι! Οι φωτογραφίες που διαψεύδουν τη σχέση τους!

Η Αστυνομία, όπως λέει ο κ. Λαγουδάκης, θα ζητήσει το βίντεο που ανέβασε η κα Μενεγάκη στο πλαίσιο της αστυνομικής διαδικασίας που διατάχθηκε.

Ο κύριος Μάρκος Κοκκολάκης, ένας από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, που πόσταρε η Ελένη, λέει ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα!

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί: