Πολλά γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για τη σχέση ανάμεσα στην Πάολα και το Λεωνίδα Καλφαγιάννη και οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι.

Ωστόσο τα πράγματα ανατράπηκαν σήμερα το πρωί αφού ήρθαν στο φως νέες λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Πάολα, το συγκεκριμένο ειδύλλιο δεν ισχύει, καθώς η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και σε σχέση τα τελευταία έξι χρόνια.

Μέσα από την εκπομπή "στη Φωλιά των Κου-Κου" ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε:«Η Πάολα δεν το κρύβει ποτέ αλλά δεν το βροντοφωνάζει κι όλας.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Τα πρώτα λόγια του γιατρού της μετά την γέννα και η αποκάλυψη για τον Θοδωρή Μαροσούλη που δεν περιμέναμε! (Βίντεο)

Είναι έξι χρόνια με τον καλό της και έκαναν μαζί Πάσχα στην Χαλκιδική. Είναι ο κ. Μιχάλης Ποζίδης, ο γιος του γνωστού επιχειρηματία… Αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και υπάρχουν τρεις δημοσιευμένες φωτογραφίες. Είναι καλά, είναι ερωτευμένη, ποτέ όμως δεν το δημοσιοποιεί»!

Ακόμη εξήγησε πως ο Καλφαγιάννης μαζί με συναδέλφους τους επισκέφθηκε συχνά το κέντρο που τραγουδούσε την φετινή χρονιά: «Ο Λεωνίδας και η παρέα του πήγαν καμία 30αριά φορές και έτσι βγήκε το ρεπορτάζ», ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε χαρακτηριστικά τις φωτογραφίες της Πάολα με τον δεσμό της: