Στην εκπομπή "Εμείς" της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε η Nαταλία Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την πρώτη συνεργασία τους στον Alpha για την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Η ίδια συγκεκριμένα είπε: "Καταρχήν δεν κρίνω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κρίνω τους άλλους. Θεωρώ ότι μας κρίνει καταρχήν ο Θεός και δεύτερον το κάρμα μας. Δηλαδή μια ανώτερη δύναμη.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τo τρέιλερ του The Wall, του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Οπότε αν έχουμε κάνει κάτι καλό θα το εισπράξουμε, αν έχουμε κάνει κάτι κακό θα το εισπράξουμε πάλι. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα την πρώτη χρονιά που ήταν μαζί μου, ήταν ένα κορίτσι πολύ νέο. Ένα κορίτσι που δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα του.

Και αισθάνομαι ότι δεν ήμασταν… τουλάχιστον εγώ, δεν ήμουν μαζί της έτσι ώστε να της δώσω να καταλάβει ότι θέλω να γίνουμε κολλητές. Αυτό δεν σημαίνει και τίποτα βέβαια".

Στην συνέχεια ανέφερε: "Από την άλλη έχω μιλήσει μαζί της, τώρα που βγήκε από το Survivor ανταλλάξαμε ένα – δυο μηνύματα. Θεωρώ ότι στο Survivor έδειξε μια τελείως διαφορετική πλευρά του εαυτού της, εντελώς διαφορετική από την πλευρά που εγώ έζησα την πρώτη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί της στον Alpha"!