Ο γάμος τους, που ετοιμάζεται πυρετωδώς, θα τελεστεί στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν πάρα πολλά γνωστά ονόματα, από τη Γιάννα Αγγελοπούλου έως την Ελένη Κόκκαλη, αλλά και φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Είναι και πάλι μαζί; Το ντοκουμέντο που "καίει" το ζευγάρι! (Βίντεο)

Για τον χορό του Ησαΐα ετοιμάζεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Μάρκος Κατσίμης, μοναχογιός της Ελλης Στάη και του Δημήτρη Κατσίμη, με τη Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελετή θα διακρίνεται από απλότητα, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της low profile μέλλουσας νύφης, η οποία έχει αναπτύξει μεγάλο έργο στη ΜΚΟ «Solidarity Now».

Η δυναμική Φαίη Κουτζούκου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Νέας Καλιφόρνιας και είναι διαχειρίστρια προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.

TAGS