Από την Παραμονή Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στο νοσοκομείο, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη!

Ο παρουσιαστής, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από την πτώση που είχε με την μηχανή του και μάλιστα, τα πρώτα σημάδια έδειχναν πως ο κίνδυνος για την ζωή του ήταν τεράστιος.

Ο Κωνσταντίνος μετά από περίπου τέσσερις μήνες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και μεταφέρθηκε σε θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων για την αποκατάστασή του!

Διαβάστε ακόμα: Master Chef: Πένθος για το Μάριο Βραχάτη! Ο θάνατος που τον τσάκισε...

Ο κύριος Ρούπας, διοικητής του νοσοκομείου, Ασκληπιείου Βούλας μίλησε για τις 107 μέρες νοσηλείας του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα": «Είχε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αντιμετωπίστηκε άμεσα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην εντατική με ότι αυτό συνεπάγεται… Στην μονάδα εντατικής θεραπείας παρουσίασε πολλές επιπλοκές και θα σας αναφέρω ότι πολλές φορές κινδύνεψε η ζωή του. Σήμερα τρεισήμισι μήνες εξέρχεται από τη νευρολογική κλινική απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα και πλήρως σταθεροποιημένος και χωρίς επιπλοκές της κρανιοεγκεφαλικής…»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: