Μόλις μία εβδομάδα μετά την επιστροφή της από το «Survivor», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιάζει να σκορπίζει την καλή θέληση που μάζεψε τους προηγούμενους μήνες, κάνοντας ακόμα και τους πιο σκληρούς επικριτές της να «γλυκάνουν» απέναντί της.

Δεύτερες ευκαιρίες σπάνια δίνονται κι ενώ αρχικά η νυν Queen Ντίνα έφτιαξε ένα καλύτερο προφίλ, τα φαντάσματα του παρελθόντος που νόμιζε ότι άφησε πίσω της για τα καλά στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψαν για να την στοιχειώσουν, επιβεβαιώνοντας τον χρυσό κανόνα που λέει πως ό,τι γράφει δεν ξεγράφει.

Ο λόγος γίνεται για μία αγωγή που είχε στείλει στη Σάσα Σταμάτη τον Φεβρουάριο του 2015, αξιώνοντας 260.000 τόσο από εκείνη όσο και από τον Γιώργο Λιάγκα (σύνολο 520.000 ευρώ) για –προσβλητικά κατ’ εκείνη– σχόλια που έκαναν μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα: Survivor - Παρασκήνιο: Το περιστατικό με τον Σώζοντα πίσω από τις κάμερες που έκανε τους Διάσημους να θέλουν να τον διώξουν!

Οι απαιτήσεις της γρήγορα έπεσαν στις 50.000 ευρώ, με την απόφαση να τη δικαιώνει εν μέρει, αφού ο Γιώργος Λιάγκας κλήθηκε να της καταβάλει 8.000 ευρώ, ενώ η Σάσα Σταμάτη αθωώθηκε πλήρως... Στον απόηχο της δίκης, μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τής πλήρωσε 1.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα και κάπως έτσι φαινόταν να κλείνει αυτό το κεφάλαιο...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως, αφού μπορεί να δηλώνουν πως όλα είναι εντάξει μεταξύ τους, αλλά οι πράξεις τους δεν συνάδουν. Χαρακτηριστικό είναι πως στις αρχές του μήνα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες συναντήθηκαν στο «Αθηνών Αρένα» στο πάρτι για το κλείσιμο των εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου, με τις δύο παρουσιάστριες να μην ανταλλάσσουν κουβέντα.

Θαμώνες στο νυχτερινό κέντρο εκείνο το βράδυ μάς μεταφέρουν πως είχαν αντιληφθεί η μία την παρουσία της άλλης, όμως δεν χαιρετήθηκαν και μάλιστα φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η κόντρα θα φουντώσει εκ νέου, το σίγουρο είναι όμως πως καμία από τις δύο δεν έχει ξεχάσει τα όσα έχουν προηγηθεί ανάμεσά τους.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, την Τετάρτη 11/04, μόνο με 1.5€