« Μου την πέφτουν αρκετά, αλλά έχω τον τρόπο μου»

Πασίγνωστος ηθοποιός, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Beaute" και μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο φλερτ.

Ο λόγος για τον Γιάννης Στάνγκολου, που μίλησε για την αγάπη και γενικότερα τις σχέσεις των ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι έτοιμος να δεχτώ το πρώτο φλερτ της κόρης μου. Με δυσκολία ίσως, αλλά το περιμένω. Αρκεί να μη μου φέρει κανέναν φλώρο!

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Είναι η «πριγκίπισσα» του μπαμπά της! Το πρωινό υπερπαραγωγή και η ανάρτηση στα social media!

Ίσως πάλι να μην είναι και τόσο κακό κι αυτό! Το σίγουρο είναι πως δύσκολα θα με κοροϊδέψει, αν και δεν νομίζω πως θα το κάνει. Είναι πολύ ειλικρινές παιδί. Δεν κάνω σεξ μόνο για μένα! Είμαι άνθρωπος που δίνει. Πρέπει λοιπόν να παίρνω, για να ξαναδώσω.

Η ζωή είναι διαρκές αλισβερίσι, όχι μόνο στα ερωτικά, παντού! Αυτό που είσαι πρέπει να το εκτιμήσει ο άλλος, να σε κάνει να νιώσεις καλύτερος για να δώσεις κι εσύ περισσότερα. Εξαρτάται λοιπόν από το πόσο παθιασμένος είσαι με τη ζωή, πόσο δεν φοβάσαι τον θάνατο, πόσο δεν ντρέπεσαι για τον εαυτό σου, πόσο δίνεσαι, ότι δεν τα κρατάς όλα για πάρτη σου.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου - Μυρτώ Αλικάκη: Αγνώριστες 20 χρόνια πριν! Δείτε τους σε σπάνια εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι!

Κράτα αυτά που θες, όμως όταν πας να συνευρεθείς μ’ έναν άνθρωπο δεν πας μόνο για τη δική σου ικανοποίηση. Είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Μου την πέφτουν αρκετά, αλλά έχω τον τρόπο μου. Με φοβούνται και λίγο, επειδή έχω το προφίλ του λίγο άγριου, λίγο πανκ-ροκ. Με φλερτάρουν και μ’ αρέσει. Και φλερτάρω. Και φλερτάρει και η γυναίκα μου. Έτσι πρέπει να είναι η ζωή.

Να φλερτάρεις! Δεν γίνεται να της το κόψεις αυτό! Την βλέπω, όταν θα βρεθεί μ’ έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Βλέπω το χαμόγελο της. Δεν μπορώ να της πω "Τώρα τι κάνεις; Ζηλεύω!". Επί της ουσίας, το φλερτ δεν σημαίνει ότι κάνω και σεξ!»