Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης θα περάσουν μαζί το Πάσχα στη Μύκονο και μετά τα ταξιδέψουν στην Καπαδοκία. Η Χριστίνα μιλά πρώτη φορά για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή!

Η ίδια είναι φανερά ερωτευμένη και μάλιστα όπως λέει νιώθει «ολοκληρωμένη»!

Εξελίσσοντας την εταιρεία σου σκέφτηκες πως άφησες πίσω την προσωπική σου ζωή;

Δεν ξέρω αν την είχα αφήσει πίσω. Παράλληλα έκανα προσπάθειες, αλλά προτεραιότητα είχε πάντα η δουλειά μου, από την οποία βιοπορίζομαι. Σήμερα, δεν έχει προτεραιότητα η δουλειά μου. Πλέον το επαγγελματικό και το προσωπικό κομμάτι είναι ισάξια.

Διαβάστε ακόμα: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθαρίζει: "Με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Πανόραμα δεν έχουμε ξαναβρεθεί γιατί..."

Είσαι σε φάση που θέλεις να επενδύσεις περισσότερο στην προσωπική σου ζωή;

Το κάνω ήδη! Έχω ισορροπήσει τον επαγγελματικό με τον προσωπικό μου χρόνο. Ίσως, κάποιες φορές, να δίνω πιο πολύ χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μια φάση που ξέρω τι θέλω και πώς να περνάω καλά, οπότε μπορώ να τα συνδυάζω. Για παράδειγμα, όταν είμαι χαρούμενη με τα προσωπικά μου, έχω περισσότερη έμπνευση και νιώθω πιο δημιουργική.

Με το σύντροφό σου, Τζώνη Καλημέρη, κάνετε δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο δεν έχεις μιλήσει ποτέ για τη σχέση σας.

Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι.

Τι είναι αυτό που σε έχει κερδίσει στο σύντροφό σου;

Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει πως γνώρισε την Κατερίνα Δαλάκα! Το παρασκήνιο που δεν γνώριζε κανείς...

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει;

Να έχει προσωπικότητα και να ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ζήσει τη ζωή τους και έχουν κατασταλάξει στα «θέλω» τους. Ακόμα και στις φιλίες μου θέλω δίπλα μου ανθρώπους που είναι πετυχημένοι, δεν επαναπαύονται και έχουν όραμα. Αυτή τη στιγμή είμαι με έναν τέτοιο άνθρωπο, λέει στο People.