Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Άρη Σερβετάλη! «Έφτασα στον πάτο και στράφηκα στον Θεό για να σωθώ!»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Άρη Σερβετάλη! «Έφτασα στον πάτο και στράφηκα στον Θεό για να σωθώ!»
LIFESTYLE 07.04.2018 15:23

Με τις προτάσεις για δουλειά να πέφτουν «βροχή» μετά και την τεράστια επιτυχία του σήριαλ «Είσαι το ταίρι μου» όπου πρωταγωνιστούσε, ο Άρης Σερβετάλης αποφάσισε να κάνει παύση και να στραφεί στον Θεό! Όπως ο ίδιος αναφέρει, πήγε σε μοναστήρι για να καθαρίσει το μυαλό του, μη γνωρίζοντας κανείς τι έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνο το διάστημα έπιασε πάτο, ζητώντας τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί!

Είναι αλήθεια ότι είσαι πολύ θρήσκος;
«Πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς».

Η σχέση σου με την πίστη ξεκινάει από παιδί; «Δεν θα το έλεγα. Αυτό προέκυψε στην πορεία, έπειτα από μια σειρά καταστάσεων που έζησα και είδα τα πράγματα αλλιώς. Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής».
Πότε έγινε η στροφή στον Θεό; «Μετά το «Είσαι το ταίρι μου». Δεν είχε σχέση με το σήριαλ, είχε σχέση με εμένα. Είχα φτάσει στον πάτο».

Τι έγινε; Ποιος ήταν τότε ο δικός σου πάτος; «Αυτά είναι αποκαλυπτικά. Δεν εξηγούνται».
Δηλαδή; «Όπως σου είπα έπρεπε να πάρω τις αποστάσεις μου από όλη αυτή την επιτυχία, αλλιώς θα έχανα τον εαυτό μου».

Διαβάστε ακόμα: Ανατριχιαστικό! Η τελευταία εικόνα του Χρήστου Σιμαρδάνη πριν τον θάνατό του!

Είχες τα πάντα: φήμη, λεφτά, προτάσεις για δουλειά… «Δεν το είδα έτσι. Εγώ ένιωσα ότι έπειτα από αυτή την επιτυχία είχα μηδενίσει. Ήταν άλλες οι ανάγκες μου. Είχε πολύ μεγάλη πυκνότητα αυτό το γεγονός. Ήταν όλο too much. Ήμουν και εγώ σε μία περίεργη κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν καλό να κρατήσω τις αποστάσεις, όπως σου είπα ξανά. Προτεραιότητά μου ήτα εκείνη την περίοδο να σώσω τον εαυτό μου».


Ψυχανάλυση έχεις κάνει; «Έχω και πνευματικό και τον βλέπω συχνά. Και αυτό με καλύπτει απόλυτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top