Γνωστός ηθοποιός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.Σύμφωνα την «Espresso», το μυστήριο θα λάβει χώρα στο κέντρο της αθήνας και για την ακρίβεια στο Θησείο - στον Αγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη στις 6.30 το απόγευμα.

Ο λόγος για τον Δήμο Μυλωνά που θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου,με την εκλεκτή της καρδιάς του, Φώφη Κωνσταντινίδη.

H Αννα Φόνσου και όχι ο Αντύπας θα παντρέψει τελικά τον Δήμο Μυλωνά με την αγαπημένη του Φώφη Κωνσταντινίδη. Το όνομα της ηθοποιού μαζί με εκείνο της φίλης της νύφης Ράνιας Πατακού αναγράφεται στα ευφάνταστα προσκλητήρια γάμου (μικρή φωτό) του τραγουδιστή, που τα παραλαμβάνουν οι καλεσμένοι τους από τις αρχές Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Η πρώτη ανάρτηση από το Ντουμπάι!

«Σας καλούμε στο γάμο μας που δεν είναι “μυστήριο” και δεν μπαίνει στο taxis! Όσο για την αγάπη σας, αν θέλετε με πράξεις» γράφει το στιχάκι στη ροζ πρόσκληση με φόντο έναν γαμήλια στολισμένο κάμπριο σκαραβαίο. Στο προσκλητήριο, αντί για λίστα γάμου, αναγράφεται ένας τραπεζικός λογαριασμός για όσους από τους καλεσμένους θελήσουν «να δείξουν την αγάπη τους με πράξεις», όπως λέει και το γαμήλιο κείμενο!

Η ‘Αννα Φόνσου έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Δήμου Μυλωνά. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον παρουσιαστή εκείνη του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στο «Σπίτι του Ηθοποιού» φιλοξενώντας τον για μικρό χρονικό διάστημα. Υστέρα η κατάσταση έφτιαξε... Ήρθαν οι νέες δισκογραφικές συνεργασίες, η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του και το πιο σημαντικό: ο έρωτας. Η σχέση του με την επιχειρηματία αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για να σταθεί στα πόδια του και να φτιάξει ξανά τη ζωή του από την αρχή!

Δείτε το προσκλητήριο: