Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor προκάλεσε ένα «κύμα» σχολίων τόσο θετικό όσο και αρνητικών. Η ίδια, αποχώρησε από το Survivor, με τον κόσμο να στηρίζει αρκετές φορές με την ψήφο του, ώστε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παραχώρησε συνέντευξη Πρώτο Θέμα και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και πως την αντιμετωπίζει ο κόσμος.

«Σε καμία περίπτωση δεν με φαντάστηκα νικήτρια. Και δεν ήμουν και ανταγωνιστική με τους συμπαίκτες μου. Συναγωνιζόμουν. Κάθε μέρα ήθελα να είμαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Φοβήθηκα όλα τα άλλα εκτός από τον εαυτό μου. Δεν είχα κανένα πλάνο, δεν πήγα με business plan στο παιχνίδι. Στη ζωή μου λειτουργώ αυθόρμητα. Πολλές φορές ξεχνούσα τις κάμερες. Θυμάμαι που ρώτησα μια μέρα τον Νάσο: "Το γράφουμε όλο αυτό σε κάμερες; Δεν το ζούμε μόνο;".

Η επιβίωση στο νησί σε συνεπαίρνει. Σε απασχολούν άλλα πράγματα, όχι να κάνεις το καλό πλάνο στην κάμερα ή το καλό μαλλί. Δε με απασχολούσε πώς είναι τα μαλλιά μου ή πώς θα κάτσω για να μη φαίνομαι χοντρή. Ξέρεις όμως κάτι; Εγώ έτσι ήμουν πάντα. Δεν άλλαξα για το «Survivor». Είχα κάνει τα λάθη μου, όπως τα έχουμε κάνει όλοι. Και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Και θα ξανακάνω λάθη. Δεν θέλω να το ανοίξω παραπάνω. Ότι έγινε, έγινε»

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά ανοιχτά για την σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου! «Για να πηγαίνεις για καφέ με κάποιον...»

«Πλέον λαμβάνω θετικά βλέμματα. Χαμόγελα. Αναγνωρίσιμη ήμουν, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει αυτή την αποδοχή ή δεν είχα δει γαλήνια πρόσωπα να με κοιτούν, να θέλουν να μου μιλήσουν. Παλιότερα υπήρχε καχυποψία από την πλειοψηφία των ανθρώπων. Αυτό είναι το βραβείο μου. Αυτή είναι νίκη μου. Νιώθω το ίδιο συναίσθημα που αισθανόμουν όταν νικούσα στις δοκιμασίες για την ομάδα μου.

Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντική η άποψη καθενός Κάνουμε όμως μια δουλειά με έκθεση. Δεν μπορούμε να αρέσουμε ή να είμαστε αγαπητοί σε όλους. Ποτέ δεν θα γίνει αυτό. Σίγουρα παίζει ρόλο ποιος λέει καθετί. Από κει και μετά, καλή καρδιά. Έχω πολύ καλή διάθεση και δεν θέλω να την ξοδέψω σε κάτι που θα με στενοχωρήσει»