Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ και μεταξύ των άλλων, μίλησε πως αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η ίδια είπε: «Δεν με ενοχλεί, άλλωστε μέχρι τώρα στην πλειονότητά τους μου έχουν φερθεί με διακριτικότητα και ευγένεια. Καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά τους και χαίρομαι που στην περίπτωσή μας αυτό που τους ενδιαφέρει και σχολιάζεται είναι μια υγιής σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Το μονόπετρο που μας έβγαλε το μάτι!

Είναι καλό να έχεις μία υγιή σχέση και μάλιστα χαίρομαι αν λειτουργεί ως πρότυπο. Υπάρχουν βέβαια κι εξαιρέσεις, όταν κάποιοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες και δημιουργούν ιστορίες ή βγάζουν συμπεράσματα.

Χθες, για παράδειγμα, ήταν νομίζω η έβδομη φορά που διάβασα ότι είμαι έγκυος, ενώ μια φίλη μού έστειλε ένα άρθρο που έλεγε ότι πήγα στη μαμά μου στη Λαμία γιατί τσακώθηκα με τον Σάκη, και ένα άλλο που ανέφερε ότι δεν πάω στον Άγιο Δομίνικο γιατί του κάνω νάζια!

Τα έστειλα κι εγώ στον Σάκη λέγοντας σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα είμαι μια οργισμένη δολοπλόκα έγκυος. Γελάσαμε πολύ»