Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα πρωτοσέλιδα περιοδικών σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν! Ο ίδιος παίρνει θέση για τα όσα ακούγονται και μιλά ανοιχτά! Είναι τελικά φιλική η σχέση τους; Τι λέει για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν;

Όλο αυτό το πράγμα που έχει γίνει με την Ντορέττα πώς το αντιμετωπίζεις; Μεταξύ σας το έχετε συζητήσει;

Για να φτάσεις να πας για καφέ με έναν άνθρωπο, να μην το εστιάζουμε μόνο στην Ντορέττα, γενικά με όλες τις κοπέλες με τις οποίες μας έχουν βαφτίσει «ζευγάρι», είναι πολύ φυσιολογικό να είμαστε σε θέση να συζητήσουμε τα δημοσιεύματα. Νομίζω πως κάποια είναι πολύ αστεία και δεν χρειάζονται παραπάνω συζήτηση.

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται τόσο πολύ να μάθει για τα προσωπικά μου να με πάρει τηλέφωνο. Θα μου πεις πως για να με πάρει κάποιος τηλέφωνο να ρωτά για τα προσωπικά μου, θα πρέπει να είναι και φίλος μου. Οπότε, εφόσον δεν είναι φίλος μου, καλό είναι να μην ασχολείται με τα προσωπικά μου.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον αλκοολικό πατέρα της! «Υποσχέθηκα στη μάνα μου όταν πέθαινε να...»

Καλώς ή κακώς, όταν είσαι δημοφιλής, τα media ασχολούνται και με τα προσωπικά σου – ακόμα κι αν δεν έχει καθόλου τακτ όλο αυτό. Δυστυχώς έτσι γίνεται.

Καταλαβαίνω τι λες… Αλλά πώς θα φαινόταν στον Χ, Ψ δημοσιογράφο να πάρω εγώ μια κάμερα και να τον κυνηγάω για να δω πού πάει, με ποιον πίνει καφέ και με ποιον κοιμάται και να αρχίσω να τα βγάζω στα περιοδικά; Προφανώς δεν θα το κάνω ποτέ, απλά στο λέω έτσι για να καταλάβεις πώς το εισπράττω και εγώ, λέει στο People.