Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να πηγαίνει στην Eurovision με την Κύπρο αλλά η ίδια ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα εδώ και χρόνια! Μάλιστα αναφέρει πως κάθε χρόνο έστελνε την πρόταση της αλλά δεν γινόταν δεκτή! Φέτος εντέλει τα κατάφερε, αλλά με την Κύπρο και δεν δίστασε να αδειάσει την ΕΡΤ για την συμπεριφορά της απέναντι σε όσους προσπαθούν να στείλουν κάποιο τραγούδι αλλά ακυρώνονται οι συμμετοχές τους! Η ίδια είπε χαρακτηριστικά σε νέα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Down Town»:

Διαβάστε ακόμα: Η πιο ωραία φωτογραφία που ανέβηκε για το Πάσχα από την Χριστίνα Μπόμπα! Έσπασε κάθε ρεκόρ σε μόλις 2 λεπτά!

Φέτος σου δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να πας στη Eurovision. Το ήθελες τόσο πολύ όσο έχει γραφτεί;
«Κοίτα, έχω δέκα χρόνια στη δισκογραφία. Δεν πάω να γίνω γνωστή από τη Eurovision στην Ελλάδα και την Κύπρο. Απλώς είναι μια εμπειρία που ήθελα πάρα πολύ να ζήσω. Είμαι γεννημένη για να αποκτώ μεγάλες εμπειρίες στη ζωή μου. Γι’ αυτό και τα τελευταία τρία χρόνια έστελνα τη δική μου πρόταση στην ΕΡΤ με κάποια τραγούδια, που μετά τα κυκλοφόρησα ως προσωπικά μου singles και έγιναν νούμερο ένα. Δεν ήθελε η ΕΡΤ. Μας έλεγαν οι άνθρωποι ότι ήθελαν ελληνικούς στίχους, μπαλάντες, άλλα πράγματα από αυτά που κάνω εγώ».

Διαβάστε ακόμα: Το επικό σχόλιο του Ορέστη Τσάνγκ στην Ελεονώρα Μελέτη! Τι απάντησε η παρουσιάστρια στα social media...

Προσπάθησες και φέτος με την ΕΡΤ;
«Ναι, έκανα πρόταση και φέτος, και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Αποφάσισα λοιπόν ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσω. Είπα στον εαυτό μου «δεν πειράζει, δεν θα γίνει ποτέ, πάρ’ το χαμπάρι».

Και πώς αποφάσισες να πας με την Κύπρο;
«Μου έγινε η πρόταση και ύστερα από σκέψη είπα ότι μάλλον έτσι είναι γραφτό να γίνει».